Adrian Mutu, șocat de ce a văzut la Sepsi – Rapid: Descriere dură pentru jocul echipei sale

0
Publicat:

Rapid se mândrește cu, probabil, cea mai bună conducere din România, având doi acționari potenți financiar, Victor Angelescu și Dan Șucu, în fruntea clubului. Din păcate pentru suporteri, ca exprimare, ca mentalitate, Rapid a rămas, deocamdată, o echipă mică. Dovadă și faptul că, după ce jucătorii au ajuns în play-off și s-au văzut cu sacii în căruță, au început să curgă înfrângerile!

Mutu jpg

Ultimul succes al Rapidului în campionat datează din 1 martie, scor 2-1 cu Botoșani, în deplasare. A fost în antepenultima etapă din sezonul regulat. De atunci, formația pregătită de Adrian Mutu a intrat în colaps. Iată rezultatele înregistrate în campionat:

*Rapid – Hermannstadt 0-1

*Farul Constanța – Rapid 2-1

*CFR Cluj – Rapid 2-2

*Rapid – Farul Constanța 1-1

*Sepsi – Rapid 2-0

Partida de la Sfântu Gheorghe, disputată luni seară, e genul de meci în care scorul nu reflectă realitatea din teren! Pentru că Rapid a jucat atât de slab, încât, pe la mijlocul părții secunde, comentatorii Digi Sport au convenit că „asistăm la cel mai slab meci din play-off de până acum“. Iar opinia lor a fost împărtășită și de Adrian Mutu, atunci când acesta a analizat jocul echipei sale, la interviul acordat la finalul întâlnirii.

Ce a spus Adrian Mutu?

*Cred că e cel mai slab meci, de când sunt eu pe banca Rapidului. Motivele, sunt mai multe.Trebuie să uităm cât mai repede de acest acest meci. N-avem ce concluzii să tragem. Trebuie să învăţăm din această înfrângere. Dacă ne prezentăm în felul acesta în play-off, probabil, lucrurile vor sta ca în seara asta, în continuare.

*Pe lângă o prestaţie slabă, dacă mai vine şi ghinionul, frustrarea e şi mai mare.O să analizez cu stafful, o să vorbesc şi cu băieţii. Adversarii ne-au depăşit la toate capitolele şi au meritat victoria.

Play-off, etapa a III-a

Sâmbătă: Farul – CS U Craiova 3-2

Duminică: CFR Cluj – FCSB 1-1

Luni: Sepsi – Rapid 2-0

Clasament

1. Farul Constanța 39 de puncte

2. CFR Cluj 35p*

3. FCSB 34p*

4. CSU Craiova 29p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 24p

Play-out, etapa a III-a

Sâmbătă: Voluntari – UTA 1-1

Sâmbătă: „U“ Cluj – FC U Craiova 1-3

Duminică: Chindia – Hermannstadt 1-2

Duminică: Botoșani – FC Argeș 1-0

Luni: Petrolul – Mioveni 2-0

Clasament

1. Petrolul 27p

2. FC U Craiova 26p

3. Botoşani 23p

4. Voluntari 22p

5. Hermannstadt 21p

6. „U“ Cluj 20p

7. Chindia 19p

8. UTA 18p*

9. FC Argeş 14p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite