Adrian Mititelu, devoratorul de antrenori. A ajuns la al patrulea în numai 12 etape

0
Publicat:

Nebunia continuă la FCU Craiova! Adrian Mititelu merge pe mâna celui de-al 4-lea antrenor, în condițiile în care Superliga nu a ajuns nici la jumătatea sezonului. Marius Croitoru va conduce formația oltenilor, el revenind în Bănie după ce a mai condus echipa în sezonul trecut, timp de 14 meciuri.

Adrian Mititelu a găsit antrenor pentru FCU Craiova. Foto ProSport
Adrian Mititelu a găsit antrenor pentru FCU Craiova. Foto ProSport

Croitoru îi va lua locul lui Florin Drăgan, ale cărui rezultate l-au nemulțumit pe Mititelu. Astfel, FCU ajunge la al 4-lea antrenor în acest sezon, pe la formația juveților mai trecând portughezul Joao Janeiro, care a plecat după câteva zile, fără să conducă vreun meci, și Nicolae Dică, fostul stelist rezistând doar 5 jocuri pe banca oltenilor.

Mutarea, anunțată în ziarul de casă al finanțatorului

Interesant este că Marius Croitoru nu deține Licența Pro și, cel puțin în acte, FCU Craiova 1948 va trebui să aibă un alt antrenor principal. Acesta va fi Paul Răducan, care activează deja în club. Revenirea lui Croitoru nu a fost anunțată oficial de olteni, ci prin intermediul site-ului ediție.ro, care îi aparține chiar lui Adrian Mititelu. Știrea, în care sunt citate surse din club, a fost ulterior publicată de omul de afaceri pe pagina lui de Facebook.

Marius Croitoru se întoarce în Bănie după numai un an. Foto Sportpictures
Marius Croitoru se întoarce în Bănie după numai un an. Foto Sportpictures

Marius Croitoru e pe cale să devină un nou caz Nicolo Napoli, care a fost instalat de 9 ori și tot de atâtea ori dat afară de la FCU Craiova. La precedenta despărțire de antrenorul giurgiuvean, Mititelu își punea cenușă în cap: „Asta se întâmplă când faci greșeli, când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiența necesară, care trăiesc din basme și din lauda presei”. Acum, l-a pus din nou la cârma echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite