Adrian Grigore a fost la un pas să se lase de fotbal din cauză că era obez. Acum e speranţa Rapidului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Grigore este un tânăr mijlocaş de 22 de ani care se află în curtea Rapidului de peste 12 ani, dar până în acest sezon, nimeni nu l-a băgat în seamă.

Norocul său s-a numit Răzvan Lucescu, care l-a luat în ambele cantonamente ale giuleştenilor din Antalya, acolo unde Iulian Apostol n-a avut loc, iar joi seara, în partida cu Radnicki, încheiată 1-1, Grigore a salvat egalul marcând în minutul 66. Povestea de viaţă a ecstui jucător este însă una care merită menţionată. În primul rând, Adrian Grigore este la Rapid de când avea 10 ani, moment în care a şi început să sufere pentru culorile alb-vişinii. A parcurs toate etapele de la copii şi junior până la echipa a II-a, dar cariera lui a fost pusă în mare pericol la vârsta de 14 ani.

Răzvan l-a chemat şi la naţională
„Se îngrăşase foarte mult din cauza unei glande, sau a unei probleme de sănătate de genul acesta şi n-a mai fost folosit de antrenori. Ca un făcut, atunci şi-a rupt şi piciorul şi a căzut într-o depresie puternică pentru că s-a pus problema să renunţe definitiv la fotbal. Părinţii lui au venit la mine şi m-au întrebat dacă mai are rost să continue sau e mai bine să-l ia acasă. I-am rugat să-l mai lase puţin şi la un an a început să scadă în greutate şi în final şi-a revenit", spune Iosif Damaschin, fosta glorie a Rapidului care l-a antrenat o perioadă la copii şi juniori. Adrian Grigore a avut de două ori noroc cu Răzvan Lucescu. O dată acum, când l-a luat în pregătiri cu echipa mare şi o dată anul trecut, când antrenorul era selecţionerul României şi, la un antrenament al naţionalei pe Giuleşti l-a luat şi pe el lângă Mutu pentru că mai avea nevoie de un jucător.

Lucruri interesante despre Adrian Grigore:
- a făcut parte din galeria Rapidului de când era copil
- este fan Del Piero, Hamsik şi Balltoelli şi Cristi Săpunaru
- îi plac tatuajele, deşi el n-are niciunul
- adoră noua versiune de Poker Texas Holdem
- le simpatizează pe Daniela Crudu, Adelina Pestriţu şi Simona Traşcă
- ar vrea să viziteze Libanul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite