Adrian Cristea şi Claudiu Niculescu, acuzaţi de blat în meciul din luna mai   "U" Cluj - CFR Cluj, scor 2-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Adrian Marţian, propriearul echipei de fotbal UTA, a făcut dezvăluiri incendiare despre meciul "U" Cluj - CFR Cluj, scor 2-3.

Marţian a spus pentru stiridecluj.ro că ştie de la Florian Walter, fost şef la "U" Cluj, că meciul amintit a fost trântit de jucători. Partida, care a avut loc pe 18 mai, s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru CFR, după ce "U" a condus cu 2-0, iar CFR Cluj a făcut un pas mare spre titlu. 

”Eu ştiu de la Florian Walter că am discutat de mai multe ori cu el, şi au fost mai mulţi oameni acolo de faţă, printre care şi Ioan Mărginean, că meciul cu CFR a fost aranjat de către jucători. Era şi el foarte supărat. De aceea nu l-am dorit la U Cluj pe Niculescu, dacă aş fi preluat clubul în 2012, pentru că eu cred că şi el a fost implicat. Aşa mi-a zis Walter că îl bănuieşte şi pe el, dar şi pe Adrian Cristea. Mai ales dacă ne gândim cum a luat al doilea galben Cristea, a fost totul mult prea suspect. Walter a spus că s-a simţit trădat la acel meci. Toţi spun multe, dar fotbalul se vede, se vede când o echipă merge sau nu merge”, a afirmat Adrian Marţian. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite