Adios, Raul! Unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din istoria fotbalului şi-a anunţat oficial retragerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Gonzales, pe vremea când înfrunta Steaua în Champions League
Raul Gonzales, pe vremea când înfrunta Steaua în Champions League

Raul Gonzales, fotbalistul care a petrecut 16 sezoane în tricoul lui Real Madrid, şi-a anunţat retragerea din activitate.

Raul va încheia activitatea în luna noiembrie, când se termină şi sezonul din NALS, atacantul spaniol fiind legitimat la New York Cosmos. În vârstă de 38 de ani, Raul Gonzales spune că nu s-a hotărât în ce direcţie va merge mai departe:

“Decizia mea este să mă retrag din fotbal, ca jucător, la finalul acestui sezon. Sunt concentrat total pentru a termina în forţă sezonul şi pentru a ajuta pe New York Cosmos să câştige campionatul NASL. În următoarele luni voi decide care sunt următorii paşi în viaţa mea profesională. Să joc fotbal a fost parte din viaţa mea atât de mult şi pentru atât de mult timp, încât decizia de retragere n-a fost una uşoară, dar cred că e momentul corect să spun adio!”, a declarat Raul, pentru site-ul oficial al lui NY Cosmos.

Raul a jucat 16 sezoane la Real Madrid, alături de care a cucerit şase campionate, trei Ligi ale Campionilor şi multe alte trofee. A mai jucat la Schalke, în Germania, la Al Sadd şi la New York Cosmos.

New York Cosmos e calificată în semifinalele play-off-ului North American Soccer League, a doua divizie a MLS, iar Raul speră să joace finala. Asta înseamnă că la finalul lui noiembrie Raul poate evolua ultima oară ca profesionist, notează digisport.ro.

447 de goluri a marcat Raul ca profesionist, pentru 4 echipe diferite şi naţionalele Spaniei, în 1050 de meciuri oficiale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite