Acuze la nivel înalt: Martina Navratilova se consideră discriminată după ce a aflat salariul lui John McEnroe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martina Navratilova a luat foc după ce a auzit că John McEnroe a fost plătit de 10 ori mai bine ca ea pentru a comenta meciurile de la Wimbledon.

Martina Navratilova acuză BBC-ul că preţuieşte mai mult vocile masculine, după ce a aflat că John McEnroe a fost plătit de cel puţin 10 ori mai mult. 

Navratilova, de nouă ori campioanlă la Wimbledon, a fost răsplătită de BBC pentru rolul ei de comentator pe parcursul competiţiei londoneze cu 15.000 de lire sterline, în vreme ce McEnroe a încasat între 150.000 şi 199.000 de lire sterline. 

Navratilova susţine că i s-a spus că suma pe care o încasează este comaprabilă cu cea a bărbaţilor. "Am fost minţite, asta e clar... Una peste alta, e clar că bărbaţii primesc mai mulţi bani".

BBC Sport s-a apărat, spunând că John McEnroe a avut un cu totul alt rol, la o scară mai mare, a muncit mai mult timp şi că postul britanic are un contract de exclusivitate cu fostul mare campion, care este "vocea Wilmbledonului", analizele sale fiind apreciate de toată lumea. "Nu e vorba de femei şi de bărbaţi aici", s-au apărat reprezentanţii BBC. 

Lumea tenisului intervine pentru Serena Williams

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite