Abonaţii de la RCS&RDS şi Romtelecom nu au putut vedea Premier League. Explicaţiile furnizorilor de cablu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, telespectatorii Eurosport au putut vedea doar prima repriză dintre Liverpool şi Cardiff City. Duminică situaţia a fost similară, de data aceasta fiind vorba de meciul dintre Southampton şi Tottenham. Astfel, în loc de Premier League, telespectatorii au avut parte de sărituri cu schiurile.

Romtelecom a explicat situaţia pentru paginademedia.ro: „Difuzarea noii variante de conţinut a Eurosport, care include şi meciurile Premier League, presupune intervenţii tehnice complexe de actualizare a platformei noastre TV care nu au putut fi realizate în condiţiile primirii notificării de la Eurosport cu o zi înainte de data începerii difuzării acestei competiţii. Lucrările de actualizare a conţinutului Eurosport vor fi finalizate în prima parte a săptămânii următoare. Astfel, telespectatorii vor putea urmări şi meciurile Premier League“.

RCS&RDS a prezentat contextul pentru aceeaşi sursă: „RCS&RDS a aflat de această schimbare în momentul în care a început să primească reclamaţii de la abonaţii săi din celelalte ţări, care erau nemulţumiţi că în locul postului Eurosport International, care emitea în limba naţională a fiecărui stat, au putut viziona doar noul canal Eurosport România“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite