A murit Sinisa Mihajlovic. Fostul mare fotbalist sârb avea leucemie VIDEO

0
Publicat:

Fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani, într-un spital din Roma, după o luptă lungă cu leucemia, au anunţat vineri, 16 decembrie, agenţia ANSA şi site-ul TuttoMercatoWeb.

Într-un comunicat, familia lui Sinisa Mihajlovic a anunţat „moartea nedreaptă, prematură" a unui „soţ, tată, fiu şi frate exemplar".

Sinisa Mihajlovic a anunţat că este bolnav în vara lui 2019 şi a urmat mai multe luni un tratament. El a fost internat din nou câteva săptămâni la sfârşitul sezonului trecut, din cauza riscului de recidivă.

Mihajlovic s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani FOTO Profimedia
Mihajlovic s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani FOTO Profimedia

Fostul fundaş, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Roşie Belgrad în 1991, a jucat în Italia la AS Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter Milano.

El a antrenat ultima oară echipa Bologna, care l-a demis la începutul lunii septembrie din cauza rezultatelor slabe în Serie A.

La câteva zile după ce a fost concediat de Bologna, Mihajlovic a afirmat că „nu înţelege" această decizie, după trei ani şi jumătate la clubul din Serie A, marcaţi mai ales de lupta sa cu leucemia, informează AFP.

O accept, aşa cum un profesionist trebuie s-o facă, însă consideram că situaţia era absolut sub control şi se putea îmbunătăţi. Clubul nu a fost de părerea mea", a spus el atunci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite