A muncit 3 ani pentru 25 de secunde la Olimpiadă. Kriszta Incze, învinsă fulgerător în primul tur la lupte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 28 de ani, Kriszta Incze era văzută drept una dintre sportivele României care puteau face surpriza și aduce o medalie pentru delegația noastră. Însă ea a demonstrat că trei ani (atât a durat ciclul olimpic între Tokyo 2020 și Paris 2024) se pot duce pe Apa Sâmbetei în 25 de secunde.

Kriszta Incze, dezamăgită după ce a fost învinsă la Jocurile Olimpice. Foto COSR
Kriszta Incze, dezamăgită după ce a fost învinsă la Jocurile Olimpice. Foto COSR

Atât a durat întâlnirea feminină de lupte, în limitele categoriei 68 kg, dintre reprezentanta României Kriszta Incze și reprezentanta Japoniei Sakura Motoki, în primul tur al competiției olimpice de la Paris. Medaliată cu argint la Campionatele Mondiale din 2023, la 62 kg, Motoki a reușit să o surprindă pe româncă și să puncteze decisiv 11-0, din primul minut al meciului.

Cu ochii în lacrimi, Kriszta Incze a plecat direct spre vestiare, fiindu-i imposibil să vorbească despre această întâlnire fulger. Românca a avut totuși noroc, pentru că adversara sa a ajuns în finala olimpică, astfel că sportiva noastră va evolua în recalificări. Incze o va înfrunta, sâmbătă, pe Ana Paula Godinez Gonzalez, din Canada și, daca o învinge poate reveni în lupta pentru o medalie de bronz la Jocurile Olimpice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite