A cedat prea uşor: Horia Tecău, eliminat şi la dublu mixt la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă anul trecut reuşea să câştige Australian Open alături de partenera sa Bethanie Mattek-Sands, în acest an cuplul româno-american a fost eliminat încă din primul tur al turneului de Mare Şlem.

Horia Tecău a fost la Australian Open în acest an o palidă reîncarnare a tenismenului care anul trecut se întorcea în România cu trofeul suprem din proba de dublu mixt. Deşi mulţi specialişti considerau că românul va avea un cuvânt greu de spus în 2013, Tecău a fost de nerecunoscut.

A pierdut fost eliminat mai întâi din proba de dublu masculin, împreună cu partenerul său, bielorusl Max Mîrnîi, cu care a jucat doar două meciuri la Australian Open. În turul al doilea, Tecău a fost învins de învins de perechea Marcos Baghdatis / Grigor Dimitrov, scor 3-6, 6-3, 6-2.

A urmat apoi competiţia de dublu mixt, dar nici aici Tecău nu s-a simţit în largul său, fiind eliminat chiar în primul tur, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands. Cei doi au fost învinşi de perechea cehă Lucie Hradecka / Frantisek Cermak, scor 6-4, 7-6, 10-8 şi au spus adio visului australian.

România nu mai are niciun român la Australian Open atât în probele masculine, cât şi feminine. Ce mai bună  performanţă a fost cea a Soranei Cîrstea, care a ajuns până în turul al treilea al primului turneu de Mare Şlem al acestui an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite