A câştigat campionatul şi Supercupa cu Oţelul, iar acum n-are nici măcar bani de pâine: „Stau la mama. Mă duc la muncă în străinătate, nu mai pot aşa...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu doar trei salarii încasate în ultima jumătate de an - minimul pe economie, nu sumele pe care le are trecute în contract - căpitanul echipei Oţelul Galaţi vrea să renunţe la fotbal.

„Trist, suntem puţini în vestiar, nu ştim ce să facem. Nici nu voiam să vin. Ce facem, iar stăm şase luni ca şi până acum, fără echipament, fără nimic? Asta cu procesul, că se schimbă situaţia dacă iese bine, tot aud de vreo patru ani. Tot aud că aşteptăm pe cineva puternic, din umbră, să susţină echipa, dar eu ştiu că nu am unde locui. Stau la mama şi la mama soacră, nici bani să stau cu chirie n-am. Măcar pentru asta dacă aş lua, dar nimic. Trebuie să-mi caut o echipă care să mă plătească sau să mă las de fotbal, să-mi caut de muncă prin străinătate, nu mai pot sta aşa. Vreau să rămân, dar...”, a mărturisit Samuel Cojoc, citat de liga2.ro. Fotbalistul născut la Galaţi în 8 iulie 1989 joacă la Oţelul Galaţi încă din anul 2007. El a debutat în Liga I la 08 martie 2008, într-un UTA - Oţelul 0-1. În sezonul 2010-2011 a câştigat atât campionatul, cât şi Supercupa României, sub comanda lui Dorinel Munteanu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite