30 de înotători de viitor se pregătesc într-un cantonament la Izvorani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile competiţionale pentru noul sezon de înot se află în plină desfăşurare, iar baza Olimpică de la Izvorani este la mare căutare.

Acolo se află şi un lot de elită de la Aqua Sport, antrenorii pregătindu-i pe pe micuţi pentru concursul Cupa Braşov, ce se va desfăşura între 18-20 septembrie la Braşov. Ei vor reveni apoi la Izvorani, unde la sfârşitul acestei luni, va avea loc cantonamentul de toamnă de la Izvorani.

„Împreună cu alţi cinci antrenori, pregătim un lot de 30 de sportivi, pentru viitoarele competiţii la care vom participa. Vrem să le îmbunătăţim condiţia fizică şi spiritul de echipă. Aici avem toate condiţiile necesare, pentru a putea să îi pregătim la cel mai înalt nivel.  Avem acces la un bazin de 50 de metri, pistă de alergat, piscină exterioară, unde desfăşurăm antrenamentele de mobilitate. Pe lângă programul intensiv de pregătire, copii se pot relaxa în piscina hotelului în fiecare zi, plus că mai avem activităţi educaţionale pentru a le dezvolta şi calităţile intelectuale. Ne punem toate speranţele în aceşti micuţi, pentru că ei sunt viitorii campioni ai ţării, trebuie să avem încredere şi să-i susţinem în lupta lor pentru victorie", a declarat Armando Adrian Grecu, conducătorul delegaţiei Aqua Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite