Violonista Hilary Hahn aşteaptă desenele publicului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violonista Hilary Hhan, care va concerta în această seară la Ateneul Român, alături de Camerata Salzburg, îşi invită admiratorii să-i aducă după fiecare concert desene cât mai orginale.

Artista promite că le va publica pe site-ul personal, realizând astfel o galerie inedită, cu desene din toate colţurile lumii făcute de oameni de toate vârstele şi din toate domeniile. „Dacă doriţi să contribuiţi cu o piesă de artă, vă rog să mi-o predaţi personal, după concert. Lucrarea trebuie să fie suficient de mică pentru a putea fi scanată şi trebuie să cuprindă prenumele dvs. (nu numele de familie!), vârsta şi ţara de reşedinţă“, scrie Hilary Hahn pe site-ul personal. 

Acest gest vine ca o confirmare a faptului că artista Hilary Hahn are o relaţie strânsă cu fanii ei, cu care comunică prin intermediul reţelelor sociale.

   

Americanca Hillary Hahn, în vârstă de 33 de ani, a câştigat două Grammies, multiple Diapason d'Or of the Year, dar şi Premiul Criticilor Germani ai Discului. 

O mică biografie a artistei, publicată pe site-ul Festivalului „George Enescu“, spune că tânăra „a susţinut 1.437 de concerte (dintre care 945 împreună cu diferite orchestre) – primul recital l-a susţinut când avea 10 ani, primul concert cu orchestra la 11 ani -, a avut parte de 311 bisuri, a vizitat 42 de ţări şi 288 de oraşe aflate pe 5 continente, a lucrat cu 193 de dirijori, a înnoptat cel puţin o dată în 786 de camere de hotel, iar întâlnirile de după concert, cu fanii, au durat în total peste 670 de ore.“

Astăzi, de la ora 17.00, Hilary Hahn concertează la Ateneu alături de Camerata Salzburg, în program având lucrări de Mozart şi Vaughan Williams.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite