VIDEO Reacţiile vedetelor când citesc comentarii răutăcioase care le vizează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum reacţionează celebrităţile atunci când citesc mesaje postate pe Twitter în care sunt jignite? Ei bine, cei mai diplomaţi şi înzestraţi cu simţul umorului se amuză, cei cu prezenţă de spirit dau replici pe măsură, iar cei mai iuţi la mânie plătesc cu aceeaşi monedă, dar expresiile faciale sunt nepreţuite.

În cadrul show-ului „Jimmy Kimmel Live“, difuzat de postul de televiziune american ABC, vedetele de la Hollywood sunt provocate să citească comentariile răutăcioase la adresa lor, venite din partea internauţilor.

Cea mai recentă serie „Celebrităţile citesc tweet-uri răutăcioase“, descrisă de publicaţia „Time“ drept „o comoară naţională“, i-a avut ca protagonişti, printre alţii, pe Matthew McConaughey, Emma Stone, Ashton Kutcher şi Julia Roberts.

Mesajele internauţilor sunt dintre cele mai diverse: de la nemulţumiri cu privire la prestaţia artistică şi până la comentarii usturătoare referitoare la aspectul fizic. Vă prezentăm câteva dintre acestea:

„Sunt persoane care cred că Julia Roberts arată bine? Gura ei uriaşă arată de parcă ar putea devora un elefant dintr-o singură înghiţitură“

„Asthon Kutcher ar trebui să fie lovit de un autobuz“

„Ethan Hawke pare un bărbat care nu ar fi trebuit să fie un star de cinema, dar cumva s-a strecurat în mulţime şi toată lumea a zis «OK»

Pe cât de diverse sunt criticile, pe atât de diferite sunt reacţiile vedetelor. Şi dacă unii s-au amuzat sau au primit cu indiferenţă, fie şi mascată, comentariile răutăcioase, veterana actriţă June Squibb, care a fost sfătuită „să-şi ţină gura“, a dat un răspuns pe măsură.

Dar, fără îndoială, cel mai amuzant şi, în acelaşi timp, cel mai discutabil răspuns a fost cel al actriţei Sofia Vergara. 

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite