VIDEO Tarky la „Britain’s Got Talent“: între „cel mai prost cântăreţ din istoria concursului“ şi „motivul pentru care am votat UKIP“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tarky în timpul numărului din semifinala „Britain’s Got Talent“ FOTOGRAFII Britain’s Got Talent/Facebook
Tarky în timpul numărului din semifinala „Britain’s Got Talent“ FOTOGRAFII Britain’s Got Talent/Facebook

Tarky (35 de ani), românul care a primit biletul verde pentru semifinala „Britain’s Got Talent“, a cântat din nou pe scena show-ului britanic, dar prestaţia sa hilară şi siropoasă nu i-a adus calificarea în marea finală. Tarky a primit un X chiar de la primul vers, de la creatorul formatului, Simon Cowell, totodată membru al juriului.

Dacă la audiţii s-a prezentat cu piesa „Sex Bomb“, a lui Tom Jones, în semifinală românul a mizat pe hitul „It’s Raining Men“, al trupei Weather Girls. Tarky a avut o intrare în stil Mary Poppins, „coborând“ din tavan pe nişte cabluri suspendate, îmbrăcat într-un pardesiu roz aprins şi încălţat cu cizme în aceeaşi nuanţă, la care a asortat o umbrelă ciclamen.

Cristian Spiridon, pe numele său adevărat, a avut parte şi de o introducere pe măsură din partea comicului David Walliams (cunoscut publicului român din serialul „Little Britain“), cel care la audiţii i-a dat biletul verde pentru semifinală. Deşi acesta a susţinut că Tarky e preferatul lui, ironiile nu au lipsit. „Doamnelor şi domnilor, vi-l prezint pe băiatul meu de aur, bomba sexy Cristian Spiridon. Suntem toţi fete de la meteo (The Weather Girls)“, a spus Walliams.

tarky foto britain's got talent/facebook

Protejatul său a falsat însă de la primul vers, lucru care i-a adus un X din partea lui Simon Cowell, unul dintre cei patru membri ai juriului şi, totodată, creatorul talent-show-ului. Prestaţia lui Tarky a continuat în aceeaşi notă (falsă), cu multe lumini roz, dansatori pe jumătate dezbrăcaţi şi multe hohote de râs din partea juriului şi a publicului. Cu toate acestea, reprezentaţia lui hilară a adunat multe aplauze la final.

Prima care a comentat numărul a fost Alesha Dixon, iar aceasta abia s-a putut opri din râs. „Am rămas mută. Dacă nu ar fi fost acei dansatori, probabil că ţi-aş fi dat şi eu un X. Ai fost total pe lângă piesă, a fost ridicol. Însă m-am distrat copios. Într-adevăr, a fost un fel de entertainment, dar concursul Eurovision a fost acum două săptămâni“, a spus aceasta.

„Tu eşti un tip drăguţ, serios spun. Dar eşti cel mai prost cântăreţ din istoria concursului. Iar asta spune multe despre gusturile lui David Walliams“, a comentat Simon Cowell.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. E vorba doar despre entertainment, iar tu asta ai făcut“, a spus David Walliams despre Tarky. „Eşti născut să fii star. Până la urmă şi Alesha a făcut carieră din play-back“, a continuat acesta, ironizându-şi colega de juriu, care i-a aruncat un pahar cu apă în faţă.

alesha dixon si david walliams la britain's got talent foto britain's got talent/facebook

Şi fanii concursului au comentat pe pagina de Facebook, iar reacţiile lor la adresa lui Tarky nu sunt măgulitoare. „Pe ce s-a irosit un bilet verde“, au spus cei mai mulţi, în timp ce un telespectator a precizat: „Acesta este motivul pentru care am votat UKIP“ (partidul extremist care a câştigat alegerile europarlamentare din Marea Britanie şi care duce o politică dură la adresa imigranţilor, numindu-i pe români paraziţi – n.r.).

Tarky a devenit cunoscut în România în 2011, în urma unui scandal în care l-a implicat pe Mihai Trăstariu, declarând că a avut o aventură homosexuală cu acesta. Trăistariu l-a acţionat în instanţă, a câştigat procesul, iar Tarky a fost condamnat să plătească daune de 100.000 de lei, bani pe care nu i-a plătit nici astăzi.

La scurt timp după acest scandal, Tarky a avut o apariţie în prima ediţie „Românii au talent“, unde a interpretat o piesă a lui Michael Jackson, dar a primit trei de „X“. El a dispărut din showbiz imediat după aceea şi a plecat în Marea Britanie, unde lucrează într-un restaurant londonez.

Şi-a încercat norocul la talent-show-ul „X Factor“, unde a avut o apariţie inedită. Îmbrăcat în lenjerie intimă de culoare roşie, el a intepretat piesa „I Can't Get You Out Of My Head“, a cântăreţei australiene Kylie Minogue, şi le-a spus membrilor juriului că este „o celebritate la el în ţară“. Însă nici acest argumentul nu a fost suficient pentru a trece de audiţii, în schimb a avut mai mult noroc la „Britain’s Got Talent“.

La audiţii, el  a primit biletul verde de la David Walliams şi s-a calificat direct în semifinala concursului. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite