Virgil Ianţu a susţinut un concert de muzică 100% românească, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Virgil Ianţu, celebrul prezentatori de televiziune, cunoscut pentru apariţia din emisiunea „Copiii spun lucruri trăznite“, a susţinut marţi seara , în club Tribute, din Capitală, un concert live care precede lansarea viitorului său album, „Ieri şi azi“.

Artistul a fost susţinut de Bucharest Jazz Orchestra, iar albumul său va aduce în prim-plan muzică 100% românească. De altfel, mare parte din piesele de pe album reprezintă compoziţii autentice româneşti care au fost reorchestrate şi interpretate de Virgil Ianţu în propria manieră. Evenimentul, care a adus laolaltă nume precum Ivan Patzaichin, Andreea Esca, chef Nicolai Tand, Zoli Tóth (Sistem), Cezar Ouatu, Marius Florea Vizante sau Mistreţu (Prima TV) şi gaşca Mondenilor de pe acelaşi post de televiziune.

Timp de o oră, Virgil Ianţu i-a încântat pe toţi cei prezenţi în Club Tribute, show-ul fiind live. Dacă în muzică acesta porneşte la un nou drum, în televiziune calea este destul de incertă, după cum a mărturisit pentru „Adevărul“. La finalul concertului acesta s-a declarat surprins de susţinerea publicului, spunând, totodată, că surprizele vor continua. Concertul a precedat lansarea viitorului său album „Ieri şi azi“, care va avea loc în primăvara anului viitor.

Virgil Ianţu, pe numele real Virgil Gătăianţu, a fost prezentatorul mai multor televiziuni pe postul român de televiziune Prima TV, precum „Vrei să fii miliardar?“, „Copiii spun lucruri trăznite“ şi „Te crezi mai deştept?“. Acesta a fost membru al formaţiei The 50’s, solistul fiind Ştefan Bănică Jr., perioadă în care furniza backing-vocals.

Carte de vizită

- Data şi locul naşterii: 20 februarie 1971, Timişoara.

- Este căsătorit cu Roxana Alexandru cu care are o fetiţă, Jasmina (8 ani).

- Studii: Academia de Muzică din Bucureşti, Facultatea de Compoziţie - Muzicologie - Pedagogie Muzicală.

- În perioada 1990-1999 a fost membru al corului Madrigal.

- În 1996 s-a alăturat grupului vocal The 50’s.

- În 2002 a început să prezinte emisiunea „Vrei să fii miliardar?“.

- În 2004 a început emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite“, reluată în 2009.

- Începând cu 2006 a făcut parte din juriul emisiunii „Megastar“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite