VIDEO Ultima fotografie cu Stan şi Bran. Cei doi actori sunt de nerecunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fotografie din 1956 cu celebrul cuplu de actori Stan şi Bran a devenit viral pe internet după publicarea ei pe contul de Facebook Classic Hollywood/Los Angeles Times. Aceasta este ultima fotografie a celor doi, iar actorii sunt de nerecunoscut.

Până acum, fotografia a primit peste 6.400 de like-uri şi a fost distribuită de peste 2.700 de ori. În imaginea postată pe Facebook, cei doi actori sunt de nerecunoscut. Bran (în vârstă de 64 de ani) este mult mai slab faţă de cum îl ştie publicul, iar Stan (66 de ani) este şi el foarte îmbătrânit. Imaginea face parte din ultima şedinţă foto pe care Laurel and Hardy au făcut-o, în 1956.

Tot atunci, cei doi au apărut pentru ultima dată şi într-un filmuleţ, potrivit stirileprotv.ro. Ultimul videoclip al faimosului cuplu a fost filmat în 1956, acasă la Stan, unde Bran se afla în vizită. Bran a murit la un an după aceea, iar Stan a încetat din viaţă opt ani mai târziu.

Stan Laurel şi Oliver Hardy au fost pionierii comediei burleşti, în perioada anilor ’20 – ’50. Deşi seria de gaguri care i-a făcut celebri se numeşte „Laurel and Hardy“, ei sunt cunoscuţi publicului român drept Stan şi Bran.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite