VIDEO Mircea Badea, umilit în luptă de motociclistul care l-a provocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seară a avut loc lupta dintre motociclistul Teodor Emi, cel care l-a provocat la o confruntare în ring pe Mircea Badea în urmă cu două luni şi vedeta Antenei 3. La capătul unui meci în care nu prea a apucat să lovească şi mai mult s-a apărat, Mircea Badea a fost nevoit să se declare învins, Teodor Emi fiind desemnat câştigător.

Partida s-a desfăşurat la un club de karate kempo din Bucureşti, unde nu au avut acces decât prietenii celor doi luptători.

După nici două minute, Mircea Badea deja îşi găsea refugiul în exteriorul dojo-ului, singurul mod în care putea scăpa de loviturile puternice ale adversarului său. Acesta nu l-a menajat şi i-a administrat lovituri din toate poziţiile. După 3 minute, vedeta Antenelor era trimisă în decor, peste un panou publicitar.

Un minut mai târziu, Badea a reclamat o lovitură în spate şi a solicitat câteva minute pentru a-şi reveni, moment în care spectatorii au început să-l ironizeze. Antrenorul vedetei a intervenit la următoarea confruntare, reproşându-i câteva nereguli motociclistului. După încă o încleştare, prezentatorul pamfletului "În gura presei" a acuzat o accidentare la mână, chiar dacă nu a apucat s-o folosească în luptă.

După două minute de discuţii, Mircea Badea şi staff-ul lui au decis să renunţe la luptă, arbitrii declarându-l învingător pe Teodor Emi. 

Chiar dacă a acceptat cu greu umilinţa înfrângerii categorice, Badea a rămas în ring pentru a-şi lua în primire diploma de participare.

În total, pe parcursul celor două reprize, Mircea Badea a lovit de 21 de ori cu piciorul, doar o parte din loviturile sale atingându-l pe Teodor Emi. 

Primele declaraţii după meci:

Imediat după victorie, motociclistul Teodor Emi a declarat:

"S-a ţinut mai bine decât mă aşteptam, dar rezultatul a fost cel pe care l-am promis. Am promis sportului pe care-l practic şi oamenilor care au avut încredere în mine. A fost TKO, adică knock-out tehnic pentru că Mircea Badea s-a retras", a precizat luptătorul-motociclist.

De cealaltă parte, învinsul Mircea Badea a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care explică de ce a renunţat atât de repede la luptă:

"Ok, văd că unii sunt foarte proşti. Am 40 de ani, n-am practicat sporturi de ring că nu m-au interesat, dar nu m-am dat la o parte de la asta. Nefiind obişnuit cu specificul sportului respectiv, m-am ars fizic foarte repede. N-am fost făcut KO, n-am nici măcar o buză spartă, n-am nici măcar o vânătaie. Când am simţit că s-a terminat benzina am spus stop la jumătatea reprizei a doua. Şi cu asta basta", a scris Badea pe Facebook.

Lupta celor doi a avut loc în urma provocării lansate de Teodor Emi, unul dintre motocicliştii ameninţaţi de Mircea Badea în direct, în timpul emisiunii pe care o prezenta din faţa postului Antena 3. Supărat că motocicliştii se deplasau zgomotos pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti, Badea i-a ameninţat pe cei care îi bruiau pamfletul. Dintre aceştia, Teodor Emi a decis să-l înfrunte pe prezentator şi l-a provocat la o luptă în ring. Aceasta a fost pregătită în cele mai mici amănunte de comun acord, cu reguli de box thailandez (muay thai), pe care ambii sportivi le cunosc.

Pentru această confruntare, Mircea Badea a avut la dispoziţie aproximativ două luni, timp în care s-a antrenat serios, apelând inclusiv la luptătorul K1 Ciprian Sora. De altfel, Badea nu a scăpat ocazia de a posta pe internet câteva filmări.

Antrenament Mircea Badea cu Ciprian Sora

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite