VIDEO Mariah Carey s-a revanşat la petrecerea de Revelion din Times Square, după prestaţia dezastruoasă de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Mariah Carey s-a revanşat la petrecerea de Revelion din Times Square, după prestaţia dezastruoasă de anul trecut, interpretând melodiile „Vision of Love” şi „Hero”, în ciuda frigului. Artista s-a plâns în timpul spectacolului că nu a primit ceai cald, scrie Variety.com.

„Voi lua o gură de ceai, dacă îmi dau voie. Mi-au spus că va fi ceai. Of, este un dezastru. Ei, bine, va trebui să îndurăm. Voi fi la fel ca toată lumea, fără ceai cald”, a spus Mariah Carey după ce a interpretat „Vision of Love”.

Apoi, artista a dedicat melodia „Hero” persoanelor care vorbesc „în favoarea justiţiei” şi care încearcă să facă lumea un loc mai bun, „o planetă mai unită”. „Voi sunteţi adevăraţii eroi”, a spus ea, înainte de a începe să cânte.

Între alţi artişti care au urcat pe scenă la petrecerea „Dick Clark’s Rockin’ New Year’s Eve with Ryan Seacrest” s-au numărat Camila Cabello şi Nick Jonas.

Anul trecut, la petrecerea New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest organizată de Dick Clark Production, cântăreaţa nu a putut să îşi ţină recitalul, acuzând proasta organizare. De cealaltă parte, fanii au susţinut că ea a făcut playback. Prestaţia artistei urmată de ameninţări cu acţionarea în judecată a producătorilor evenimentului. Între timp, însă, cele două părţi s-au împăcat.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite