VIDEO Larry Hagman, ultimul rol: angajat în supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Larry Hagman îşi schimbase preferinţele în ceea ce priveşte personajele interpretate. De la celebrul şi maleficul J.R, Hagman a trecut, înainte de a muri, într-un alt registru. Ultimul rol pe care l-a interpretat celebrul actor a fost acela al unui anjagat într-un supermarket, într-un serial bazat pe princiupiul camerei ascunse.

Larry Hagman a reuşit să câştige inimile a milioane de oameni prin intermediul rolului pe care îl juca în celebrul serial „Dallas“. Fanii săi vor fi însă uimiţi să-l vadă pe maleficul J.R în rolul unui angajat într-un supermarket, care împarte mostre clienţilor. 

Într-unul dintre episoadele show-ului televizat care se bazează pe principiul camerei ascunse, Hagman încearcă să promoveze un sos de barbecue, în timp ce poartă o bonetă transparentă pe cap.

La un moment dat, interpretul lui J.R. din „Dallas“ este aproape dat de gol de către unul dintre clienţii supermarketului, care îl recunoaşte.
O femeie în vârstă pare să îl asocieze pe Hagman cu personajul din Dallas, însă Hagman rămâne neimpresionat şi ridică din umeri la expresia femeii, încercând să îşi ducă la capăt rolul cu brio.
„Nu aş lucra aici dacă eu aş fi J.R.“, încearcă să se scuze Hagman. Serialul bazat pe principiul camerei ascunse se numeşte „I Get that a Lot / Mi se spune des“ urmează să debuteze în Statele Unite ale Americii săptămâna aceasta.

Prodcătorul acestui show televizat, Eric Schotz, a vorbit pentru ET Online despre felul în care a lucrat cu Larry Hagman pe parcursul câtorva episoade.
„Hagman a fost actorul perfect pentru acel rol. Am avut, cu ajutorul lui, doza necesară de amuzament şi celebritate, astfel încât destui oameni să îl recunoască“, a declarat acesta.

Larry Hagman a murit pe 23 noiembrie 2012, la vârsta de 81 de ani. A fost foarte cunoscut pentru rolul său J. R. Ewing în filmul serial „Dallas“, rol pe care l-a interpretat în perioada 1978-1991.Celebrul J.R. Ewing s-a stins din viaţă pe patul de spital, înconjurat de membrii familiei, în urma complicaţiilor produse de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite