VIDEO Lady Gaga, în lacrimi după victoria lui Biden: A venit vremea pentru vindecare, pentru odihnă, pentru iubire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrităţile care l-au susţinut pe democratul Joe Biden (77 de ani) în cursa pentru Casa Albă şi-au exprimat bucuria victoriei în mediul online. Cântăreaţa Lady Gaga a izbucnit în lacrimi de fericire, în timp ce transmitea un mesaj video.

Cântăreaţa Lady Gaga (34 de ani) se numără printre celebrităţile care şi-au exprimat susţinerea pentru candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din 2020, Joe Biden. 

După înfrângerea lui Donald Trump, Lady Gaga a transmis un mesaj video, în care izbucneşte în lacrimi de fericire. 

"Sper că sărbătoriţi cu toţii. Sper că toate femeile din această ţară ştiu că există o reală apreciere şi o reală schimbare. Sper ca oamenii ale căror voci au fost suprimate de putere să ştie că vocile lor au fost auzite. Sinceră să fiu, am rămas fără cuvinte. Este o zi foarte, foarte specială. O zi în care mulţi oameni, care au simţit că trăim permanent într-o stare de teroare şi agresiune, ştiu că s-a terminat. Acum începem să ne simţim calzi.

Fie să ne reunim după toate acestea. Aveţi grijă de voi! Fiţi paşnici! Nu trebuie să strigăm în faţa nimănui că Joe a câştigat. Nu este nevoie să fim nepoliticoşi. A venit vremea pentru vindecare, pentru odihnă, pentru iubire. Oamenii au decis!", a fost mesajul transmis de Lady Gaga pe Instagram. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga) pe Nov 7, 2020 la 8:47 PST

Joe Biden va deveni al 46-lea preşedinte al Statelor Unite, conform proiecţiilor anunţate de mai multe canale media, între care CNN şi Associated Press, făcute după calcularea voturilor obţinute de candidatul democrat în statul Pennsylvania. Acest stat îi aduce lui Joe Biden scorul electoral necesar accederii în funcţia de la Casa Albă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite