VIDEO Jack Nicholson nu se retrage din actorie, ci din „cariera“ de cuceritor

0
0
Chiar
dacă nu a dat de înţeles că se va retrage din actorie, Jack
Nicholson spune că va înceta să mai iasă la întâlniri cu femei
mult mai tinere decât el FOTO AFP
Chiar dacă nu a dat de înţeles că se va retrage din actorie, Jack Nicholson spune că va înceta să mai iasă la întâlniri cu femei mult mai tinere decât el FOTO AFP

În ciuda tuturor speculaţiilor din ultima vreme, celebrul actor (76 de ani) nu se va retrage din actorie din cauza problemelor de memorie, ci va înceta să mai iasă la întâlniri cu femei, lăsând în urmă faima de Don Juan, scrie „Vanity Fair“.

Într-un interviu acordat recent publicaţiei britanice „The Sun“, actorul a declarat că are „creierul unui matematician“ şi că nu mai apare atât de des pe marele ecran pentru simplul fapt că nu mai este „motivat să mai fie acolo“. Actorul, câştigător a trei premii Oscar, a mai spus: „Industria cinematografică este una dintre cele mai mari afaceri, dar eu vreau să fac filme care mişcă oamenii, filme despre emoţii şi persoane“.

Nicholson spune că va înceta să mai iasă la întâlniri cu femei mult mai tinere decât el. Acesta a mai adăugat că are grijă ce fel de femei abordează pentru că „nu este în regulă să cucerească“ la femei care au aceeaşi vârstă ca şi el. Declaraţiile lui Nicholson vin după ce, la începutul acestui an, în cadrul galei Premiilor Oscar, a fost surprins în timp ce încerca s-o seducă pe Jennifer Lawrence (22 de ani), prospătă câştigătoare a titlului de Cea Mai Bună Actriţă.

„Au existat momente în viaţa mea când m-am simţit ciudat de irezistibil pentru femei. Acum, nu mai sunt într-o astfel de stare, ceea ce mă face trist“, a mai spus el. Pe de altă parte, nu vârsta din certificatul de naştere este cea care îl deranjează pe actor, ci problemele legate de igiena personală, în special părul din urechi.

Deşi perioada întâlnirilor cu femei tinere a ajuns la final, actorul speră să mai aibă parte de o ultimă etapă în viaţa sa amoroasă. „Mi-ar plăcea să am parte de o ultimă poveste de dragoste, o relaţie amoroasă adevărată, dar ştiu că aşa ceva nu se va mai întâmpla acum. Ceea ce nu pot nega este dorinţa mea pentru acest lucru“, a încheiat actorul.

John Joseph „Jack“ Nicholson este actor, regizor şi producător american renumit pentru rolurile sale complexe. Nicholson a fost nominalizat la premiul Oscar de 12 ori. A câştigat premiul Oscar pentru Cel Mai Bun Actor de două ori, pentru „Zbor deasupra unui cuib de cuci“ şi „Mai bine nu se poate“ şi Premiul Oscar pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar pentru filmul „Cuvinte de alint“, din 1983. De asemenea, este unul dintre cei doi actori nominalizaţi la Premiul Oscar în fiecare deceniu din anii 1960 până în anii 2000 (celălat este Michael Cane).

Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat se numără: „Five Easy Pieces“, „Zbor deasupra unui cuib de cuci“, „Strălucirea“, „Batman“, „Cârtiţa“ sau „Poştaşul sună întotdeauna de două ori“.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite