VIDEO Fiul adoptiv al Luminiţei Anghel îi cere iertare artistei, printr-o melodie emoţionantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Anghel şi David Puşcaş
Luminiţa Anghel şi David Puşcaş

Fiul adoptiv al Luminiţei Anghel şi al lui Marcel Puşcaş, David Puşcaş, se lansează în muzică şi a lansat un videoclip emoţionant la piesa în care le cere iertare părinţilor adoptivi.

Alături de solista Sarah JSun, tânărul a filmat un videoclip la piesa "Îmi pare rău", pe care l-a lansat azi, 4 noiembrie. În videoclip, David joacă fotbal ca tatăl său şi cântă precum mama sa.

David Puşcaş recunoaşte în versuri că divorţul Luminiţei Anghel de Marcel Puşcaş l-a afectat peste măsură, aşa că atitudinea de adolescent rebel pe care a afişat-o mult timp a ascuns de fapt răni adânci, scrie Click!

"Am lucrat mai multe luni la piesa asta, este o poveste emoţionantă, de viaţă. Sperăm ca publicul să o placă şi o să o iubească aşa cum o iubim noi. David s-a apucat de cântat şi va fi o surpriză pentru mulţi", a declarat solista Sarah JSun pentru sursa citată.

"Este un mesaj direct către mama şi tata, o replică la răutăţile care s-au tot scris despre mine. Eu le cânt părinţilor mei acum, le mulţumesc pentru anii în care m-au crescut. Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, nu am vrut. Sunt curios cum va reacţiona lumea. Nu e genul meu, dar a ieşit ceva wow", a declarat David, fiul adoptiv al Luminiţei Anghel. 

Mai multe detalii pe click.ro. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite