VIDEO Dan Nedelcu, saxofonistul trupei DIVERTIS, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Nedelcu a murit joi dimineaţă
Dan Nedelcu a murit joi dimineaţă

Dan Nedelcu (33 ani), saxofonist şi unul dintre  membrii trupei Divertis, a decedat joi dimineaţă în urma unei forme rare de cancer la mâna dreaptă, potrivit linknews.

Dan Nedelcu, supranumit DAX, a fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urmă cu doi ani, evoluţia sa pe termen scurt fiind bună. Ulterior, a mai fost operat încă o dată la Viena cu sprijinul financiar al colegilor de breaslă. În ultimele luni, boala lui a recidivat şi a ajuns la metastaze, inclusiv la plămâni.

Dan Nedelcu era căsătorit şi avea o fetiţă.

În momentul depistării bolii, acum doi ani, el scria pe blogul său: "Se pare că este momentul să mă opresc puţin din cântat, motivul fiind o boală despre care auzim aproape zilnic în jurul nostru...`cancer`....Dar spunem: `Nu mi se poate întampla mie!`, nu-i aşa? Totuşi, după aproape un an de dureri la mâna dreaptă, timp în care am fost consultat de trei ori de către trei medici diferiţi, care mi-au recomamdat tratamente de fizioterapie, am fost în sfârşit sfătuit de către un prieten chirurg să fac şi un RMN. Şocul a fost mare să aflu că sunt suspect de o tumoră malignă destul de rară numită sarcom sinovial".

Pe pagina sa de Facebook s-au strâns o serie de mesaje de condoleanţe.

"Azi a murit unul dintre cei mai buni saxofoniști din țara noastră, un om admirat de toată lumea, un prieten de nădejde pentru toți cei care au ajuns să îl cunoască. Odihnește-te în pace Dax Dan Nedelcu! Ne vei lipsi!", a scris unul dintre prietenii lui.

Revenim cu  detalii!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite