VIDEO Cele mai mari scandaluri din cariera Madonnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    
		    
		    
		    
		    
		    
		    
		    
		    De-a lungul timpului Madonna a fost implicată în mai multe scandaluri - FOTO: Mediafax 
De-a lungul timpului Madonna a fost implicată în mai multe scandaluri - FOTO: Mediafax 

Madonna, regina muzicii pop și a controverselor, bifează un nou scandal în tumultuoasa ei carieră. Frontul Național Francez a anunțat ieri că o va da în judecată pe cântăreața americană, pentru că în cadrul unui concert susținut la Paris au fost proiectate imagini cu Marine Le Pen, liderul partidului, având o zvastică în frunte. 

Imaginile au fost prezentat și în alte concerte din turneul Madonnei (53 de ani), iar artista primise deja avertizări din partea reprezentanților partidului, potrivit Mediafax. Totuși, sâmbătă, la spectacolul susținut la Paris, Madonna nu a ținut cont de amenințări și a continuat concertul în mod obișnuit.

Liderul partidului, Marine Le Pen, este înfățișată pentru un timp scurt într-un montaj în care mai multe chipuri celebre se contopesc, iar fruntea sa este acoperită cu o svastică. Alain Vizier, purtătorul de cuvânt al partidului, a anunțat că vor intenta o plângere pentru ,,insultă“.

Acuzată de plagiat

Zilele trecute cântăreaţa a mai fost dată în judecată sub acuzația că hitul ,,Vogue“ conține fragmente copiate după o piesă din 1977 intitulată ,,Love Break“. Reprezentanții casei de producție VMG din Delaware susțin că artista a ascuns varianta oficială a melodiei și că au aflat acest lucru abia în 2011, datorită tehnologiei avansate. Aceștia au trimis citații către casa de producție a piesei ,,Vogue“ încă din iulie 2011, respectiv februarie 2012, însă purtătorii de cuvânt ai Madonnei nu au făcut declarații în acest sens. În prezent Madonna se află într-un turneu mondial, „MDNA Tour“, cel de-al nouălea din carieră.

 

Regina controverselor

De-a lungul timpului, cariera cântăreței a fost marcată d enumeroase scandaluri și controverse, care i-au asigurat mereu un loc fruntaș în topuri și o prezență constantă în atenția publicului.

„Like a Virgin“
La prima apartiţie de la MTV Music Awards din 1984, Madonna a ieşit dintr-un tort de nuntă, purtând o rochie de mireasă, și a interpretat hitul „Like a Virgin“. Ulterior, albumul cu același nume a ajuns pe locul 1 în SUA şi s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare.

„Like a Prayer“
În videoclipul din 1989 Madonna sărută un sfânt de culoare şi dansează în faţa unor cruci în flăcări. După ce grupurile religioase s-au împotrivit, Pepsi a anulat testimonialul în valoare de 5 milioane de dolari pe care cântăreaţa îl semnase cu doar două luni înainte. Cu toate acestea, Madonna a rămas cu banii.

„Justify My Love“
Într-un videoclip interzis de MTV în 1990, Madonna a mimat că face sex cu o femeie. ,,Consider că videoclipul este romantic, de dragoste“, a declarat ulterior cântăreaţa pentru „New York Times“. Lenny Kraviz a fost co-producător al melodiei.

madonna 23

FOTO sus: Facebook

Cartea ,,Sex“
Madonna şi-a lansat cartea după apariţia albumului ,,Erotica“, în 1992. În publicaţie artista o întruchipează pe amanta Dita, iar volumul cuprinde imagini nerecomandate minorilor cu Naomi Campbell, Vanilla Ice şi Isabella Rossellini.

Madonna a înjurat în show-ul lui David Letterman
Într-o ediţie a emisiunii ,,Late Show“ cântăreaţa a folosit cuvântul un cuvânt obscen de 13 ori, iar din acest motiv emisiunea a devenit cel mai cenzurat program TV american din istorie.

Sărutul cu Britney Spears
Evenimentul s-a petrecut în 2003 în cadrul MTV Video Music Awards și a intrat în istoria show-urilor de televiziune.

A cântat „răstignită“ pe o cruce
În timpul turneului din 2006 Madonna s-a „crucificat“. ,,Faptul că m-am ţintuit pe o cruce nu e diferit de ipostaza în care o persoană poartă sau ridică o cruce, după cum e scris şi în Biblie“, a declarat Madonna.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite