VIDEO Ce mai fac vedetele din serialul „Friends“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jennifer Aniston va juca din nou alături de buna ei prietenă, Courteney Cox, în serialul „Cougar Town“ („Oraşul pumelor“). Matthew Perry (Chandler) şi Matt LeBlanc (Joey) sunt distribuiţi în sitcomuri noi. Interpretul lui Ross, David Schwimmer, regizează piese de teatru.

Jennifer Aniston este singura membră a simpaticei găşti din serialul „Prietenii tăi" care a devenit vedetă de film. În fiecare an, Aniston apare în mai multe pelicule, de cele mai multe ori incluse în categoria „comedie romantică".

Citiţi şi:

Jennifer Aniston are propriul parfum


Astfel, Aniston nu mai are interesul să apară ca vedetă de serial. Dar asta nu înseamnă că, din când în când, nu mai apare la televizor, mai alesc când face o favoare pentru prietenii ei adevăraţi.

De această dată, Aniston va apărea în noul serial a cărui protagonistă e Courteney Cox, „Cougar Town", lansat în toamna trecută cu audienţe bune şi cu aprobarea criticilor de televiziune din Statele Unite.

În acest nou show, Cox, cunoscută de mulţi ca Monica din „Friends", joacă rolul lui Jules, o femeie de peste 40 de ani, mama unui adolescent, proaspăt divorţată, care îşi dă seama că poate avea succes la flirturi şi aventuri cu bărbaţii mai tineri decât ea. Pentru acest rol de comedie, Cox a fost deja nominalizată la un Glob de Aur, în luna februarie. Detaliile despre rolul lui Aniston nu sunt cunoscute deocamdată.

O mică reuniune „Prietenii tăi" a avut loc şi iarna trecută, atunci când Lisa Kudrow, interpreta aerienei Phoebe, a jucat rolul medicului dermatolog al lui Jules care era, în acelaşi timp, şi rivala în dragoste a eroinei.

Prietene bune în viaţa reală

Jennifer Aniston şi Courteney Cox sunt cele mai bune prietene şi în viaţa reală. Îşi petrec vacanţele şi zilele de naştere împreună. Iar Aniston a mai apărut într-un alt serial în care juca prietena ei. Este vorba despre drama cu accente de comedie „Dirt", în care Cox interpreta rolul redactorului-şef al unei reviste de scandal.

Aniston era directorul revistei concurente şi o rivală pe toate planurile pentru personajul lui Cox. Scenele între cele două prietene au încins presa, mai ales că scenariul prevedea ca fetele să se sărute.

Sitcomuri noi pentru prietenii vechi

Jennifer Aniston este singura vedetă de cinema din „Prietenii tăi“  Foto: Rex

După o perioadă de absenţă de pe micile şi marile ecrane, doi „prieteni" bărbaţi se pregătesc să revină la genul care i-a consacrat, serialul de comedie. Matthew Perry, interpretul amuzantului Chandler Bing din „Prietenii tăi", va deţine rolul principal în sitcomul „Mr. Sunshine", care va fi lansat în septembrie. El va intra în pielea proprietarului unei arene sportive care-şi reevaluează viaţa la aniversarea de 40 de ani.

Matt LeBlanc, cel care în „Prietenii tăi" îl juca pe Joey, actorul cam prostănac, va apărea în sitcomul „Episodes", un show plin de autoironie. LeBlanc va interpreta rolul unui actor (cu acelaşi nume ca şi el) care avusese succes în trecut, dar nu a reuşit să-l depăşească.

LeBlanc a făcut o pauză de patru ani după eşecul serialului „Joey", care a prezentat, doar vreme de 30 de episoade, aventurile la Hollywood ale personajului său din „Prietenii tăi". El a dat vina pe scenariştii serialului, spunând că nu au reuşit să recreeze atmosfera şi magia din „Prietenii tăi".

Interpretul lui Ross, David Schwimmer, şi-a găsit o nouă vocaţie, cea de regizor de piese de teatru. În ultimii ani şi-a împrumutat vocea şi girafei Melman din cele două pelicule animate „Madagascar".

image

Lisa Kudrow a fost şi ea protagonista unui serial cu succes la critici, dar care nu şi-a găsit publicul, „Revenirea". Kudrow a produs un serial online şi o emisiune de televiziune, pe lângă mai multe roluri secundare în filme de comedie.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite