VIDEO Care este cea mai bună Jennifer Aniston? Cum au imitat-o trei actori de comedie pe celebra actriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii de comedie Zach Galifianakis, Bradley Cooper şi Ed Helms, cunoscuţi mai ales din seria „Marea mahmureală“, au avut o apariţie deosebită la cea mai recentă emisiune Saturday Night Live, unde au participat la concursul parodie „Cea mai bună Jennifer Aniston“.

Îmbrăcat într-un tricou negru cu inscripţia „Friends“ (îndrăgitul serialul de comedie care a consacrat-o pe Jennifer Aniston), o fustă mini şi purtând o perucă blondă, în contrast cu barba proeminentă, Zach Galifianakis interpretează rolul competitorului supărat pentru că a fost depăşit de ceilalţi "Anistoni" din concurs.

Galifianakis, convins că s-a descurcat cel mai bine la imitarea actriţei, lansează comentarii nervoase şi amuzante la adresa celorlalţi participanţi din competiţie, scrie Daily Mail.

„Nici măcar nu poartă tricouri Friends!“ actorul, adăugând că ar fi normal ca Jennifer să poarte aşa ceva din moment ce l-a primit gratis la muncă.

Nemulţumirea şi comentariile ironice ale lui Galifianakis continuă pe măsură ce prezentatorul îi anunţă pe toţi cei care l-au depăşit în concurs, câştigătorii fiind Bradley Cooper şi Ted Helms, colegii de platou ai lui Zach din „Marea mahmureală/ The Hangover“. 

În timp ce se urcă pe scena show-ului de la canalul NBC, purtând acelaşi tip de perucă şi haine mulate, cei doi nu îşi ascund deloc bucuria, strigând şi gesticulând din mâini. Într-un final, Zach acceptă că a făcut comentarii deplasate şi pare să se răzgândească în privinţa meritului câştigătorilor.

„Aveţi dreptate. M-am purtat ca un monstru aici, în seara asta. Nu a fost ziua mea, săptămâna mea, luna mea... nici chiar anul meu.“

Momentul amuzant se încheie cu intrarea celorlalţi participanţi pe scenă şi cu fredonarea unei melodii pe care toţi o confundă cu coloana sonoră a serialului „Friends“: „That's What Friends Are For“ de la Dionne Warwick.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite