VIDEO Beyonce şi-a prins părul în lamele unui ventilator, la concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyonce, soţia rapperului Jay Z, a trecut printr-un moment periculos pe care a ştiut să-l depăşească zâmbind. FOTO Reuters
Beyonce, soţia rapperului Jay Z, a trecut printr-un moment periculos pe care a ştiut să-l depăşească zâmbind. FOTO Reuters

Incidentul s-a petrecut când artista interpreta piesa „Halo“, în cadrul showului din Montreal. Gărzile de corp aflate pe scenă au intervenit rapid, încercând să-i extragă şuviţele din aparat, în timp ce cântăreaţa şi-a continuat recitalul.

După ce un fan a plesnit-o peste coapse la un eveniment anterior, artista de 31 de ani a avut parte de un alt incident neplăcut la concertul de la Montreal, ce face parte din turneul Mrs Carter Show.

Beyonce şi-a prins buclele într-un ventilator imens amplasat pe scenă, dar a continuat să cânte melodia „Halo“ până când oamenii de la pază i-au desprins buclele din ventilator. Astfel, în ciuda momentului periculos, ea şi-a dovedit profesionalismul şi respectul pentru fani.

beyonce versuri

Beyonce s-a amuzat de întâmplare şi a postat un videoclip pe Instagram, în care a surprins incidentul. Mai mult, ea a adăugat şi un comentariu inspirat de versurile piesei. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite