VIDEO Adolescenţii domină topurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber şi Miley Cyrus
Justin Bieber şi Miley Cyrus

Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift ocupă primul loc în clasamentul vânzărilor de albume din SUA, potrivit Billboard. Taylor Swift, Justin Bieber şi Miley Cyrus sunt adolescenţii care au cucerit în acest an publicul din toată lumea şi topurile muzicale.

CD-ul „Speak Now", semnat de tânăra artistă americană Taylor Swift (21 de ani), a depăşit ca vânzări albumul postum al lui Michael
Jackson. Numai în weekend-ul trecut, materialul discografic a fost vândut în 259.000 de copii, potrivit Nielsen SoundScan, îndeajuns de mult cât albumul să rămână pe primul loc pentru a treia săptămână consecutiv. Cu un total de 2,6 milioane de exemplare vândute în numai opt săptămâni, albumul lui Taylor Swift intră în top 3 al celor mai bine vândute discuri din acest an. Astfel, anul 2010 pare să fie dominat de noua gardă a muzicii, reprezentată de adolescenţii din America de Nord.

Citiţi şi:

VIDEO Justin Bieber, mai tare ca Lady Gaga

Record la 16 ani

Taylor Swift e preferata publicului de toate vârstele Foto: Reuters

Canadianul Justin Bieber (16 ani) a câştigat patru premii la American Music Awards 2010, impunându-se în faţa unor vedete consacrate precum Eminem, Usher şi Lady Gaga. Justin Bieber a fost numit Cel mai bun artist pop şi Artistul anului, dar a mai fost premiat şi pentru Cel mai bun album şi Cel mai bun debut. Adolescentul a devenit cel mai tânăr deţinător al premiului Artistul anului.

Albumul său, „My World 2.0", lansat în luna martie a acestui an, a fost vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii, iar tânărul începe cel de-al doilea turneu mondial, în 2011. A fost descoperit pe YouTube acum aproape doi ani, iar primul său single, „One Time", l-a urcat în topul preferinţelor publicului din 30 de ţări.

 „Regina Disney", cum a fost supranumită Miley Cyrus (18 ani), nu mai are nevoie de nicio prezentare. A devenit cunoscută datorită personajului Hannah Montana, pe care l-a interpretat în serialul cu acelaşi nume. Tânăra a fost inclusă în topul „Forbes" al celor mai bogate staruri adolescente, dar şi în lista revistei „Time" a celor mai influenţi oameni din lume. Lansarea în cariera muzicală a creat controverse în rândul fanilor, dar mai ales printre părinţii fanilor, după ce Miley a renunţat la imaginea de fată cuminte şi adoptat o atitudine provocatoare pe scenă.

Taylor Swift e preferata publicului de toate vârstele Foto: Reuters
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite