VIDEO Accidente celebre: de la bal la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rihanna are o coregrafie complexă în timpul concertelor. FOTO Reuters
Rihanna are o coregrafie complexă în timpul concertelor. FOTO Reuters

Pe scenă, în emisiuni sau pe scările din faţa casei, indiferent de locul în care s-au produs, căzăturile persoanelor publice au atras pe rând atenţia, râsul şi aplauzele publicului. Uneori, însă, aceste accidente hilare nu s-au sfârşit prea bine.

Recent, prezentatoarea de televiziune Barbara Walters (83 de ani) a fost spitalizată de urgenţă după ce a căzut pe scările din faţa reşedinţei ambasadorului britanic din Statele Unite, Peter Westmacott. În urma accidentului, Walters s-a lovit la cap şi a rămas cu o vânătaie pe frunte. „Barbara este conştientă (şi le dă indicaţii tuturor), fapt care este pentru noi toţi un semnal pozitiv“, a spus Jeffrey Schneider, colegul Barbarei Walters de la televiziunea americană ABC.

Dacă incidentul prezentatoarei i-a îngrijorat pe apropiaţii vedetei cu privire la starea sa de sănătate, alte căzături au fost precedate şi urmate de conflicte, după cum a fost cazul Oanei Zăvoranu, anul trecut.
Invitată la emisiunea Cancan TV de la postul de televiziune Acasă, prezentatoarea s-a certat cu interpretul de muzică populară Marius Baldovin, care a îndrăznit să-i declare dragostea şi să o deranjeze cu o serie de mesaje romantice.

Oana s-a enervat pe admiratorul invitat la show-ul cu pricina şi i-a aruncat un coş cu struguri în cap. „Neamurile proaste cu mine nu ţin“, a exclamat ea. „Tu eşti un individ care trăieşte doar din scandaluri. Cu mine nu ţine. Eu am fost super, super-doamnă cu tine...“. Oana nu şi-a terminat fraza, căci s-a aplecat să ia un pahar cu apă pe care i l-a aruncat interpretului în faţă, însă ea a alunecat şi a căzut în faţa „inamicului“. Preţ de câteva secunde, prezentatoarea a continuat să se certe, stând în genunchi şi invocând-l pe Dumnezeu.

O altă căzătură memorabilă a fost cea a lui Emil Boc, în 2008, în cadrul emisiunii lui Andrei Gheorghe, de la Antena 1. Sub aplauzele publicului, Boc a păşit pe podiumul din platou, a dat mâna cu moderatorul, dar s-a apropiat prea mult de marginea scenei şi a alunecat de la o înălţime  de aproximativ doi metri. Imediat, Gheorghe a fugit în întâmpinarea invitatului ajuns în subsolul platoului de filmare.

Concertele au fost, de asemenea, ocazii pentru divertisment nu doar pentru muzica artiştilor, ci şi pentru accidentele mai mult sau mai puţin comice. Beyonce a făcut un adevărat număr spectacol într-un concert susţinut în Orlando, în 2007, când a coborât treptele improvizate pe scenă, dar a căzut, rostogolindu-se, spre amuzamentul admiratorilor.

Un caz mai grav a fost Pink, în 2010. Pentru debutul show-ului, solista a pregătit câteva numere de acrobaţie în aer, fiind legată cu sfori. Însă nici nu a apucat bine să cânte, că a căzut de pe scenă, accidentându-se atât de grav încât a fost transportată de urgenţă la spital, concertul fiind, bineînţeles, amânat.

Demnă de o scenă de film a fost şi căzătura Rihannei, din 2011, în Edmonton, Canada. Într-o interpretare senzuală a piesei „Whats My Name“, artista a început să danseze provocator, în stilul caracteristic, dar câţiva  secunde mai târziu s-a împiedicat în propriile botine cu vârfuri ascuţite şi tocuri cui.

Din tabloul accidentelor nu a lipsit nici Lady Gaga, controversată pentru apariţiile extravagante, atitudinea dezinvoltă şi dezvăluirile cinice. Urcată pe un pian, în timpul show-ului din Houston, din 2011, „mama-monstruleţilor“ a alunecat sub claviatură. Artista a ştiut să mascheze incidentul cu o regie inventată pe moment şi chiar a dramatizat scena, rămânând cu picioarele în aer.

Astfel de evenimente s-au petrecut şi la case mai mari, după cum a fost cazul regelui Spaniei, Juan Carlos, care s-a accidentat anul trecut în timpul unei inspecţii la care au participat şefii armatei, la Madrid. Regele s-a lovit de o treaptă şi s-a rănit la nas. 

Incidentul nu a fost un caz singular, căci Juan Carlos s-a mai împiedicat în timpul unei vacanţe în Botswana, unde şi-a fracturat şoldul şi a fost transportat în Spania pentru operaţie, iar înainte cu doar câteva luni, paparazzi l-au surprins cu un ochi vânăt şi cu un plasture pe nas, explicaţia fiind că s-a lovit de o uşă.
           

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite