VIDEO A murit „indianca“ Naarghita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra cântăreaţă Naarghita, supranumită regina muzicii indiene, a fost găsită moartă în noaptea de marţi spre miercuri, în garsoniera sa din Bucureşti. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de nepoata artistei.

Acesta nu mai reuşise să vorbească la telefon cu bunica ei de sâmbătă şi, îngrijorată fiind, a hotărât să spargă uşa de la garsoniera în care artista în vârstă de 74 de ani locuia singură.

Trupul neînsufleţit se află la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie, iar după finalizarea procedurilor va fi depus în capela Cimitirului Bellu, relatează protv.ro.

Naarghita a cunoscut celebritatea în 1975 când a intrat în corpul de balet al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“. Cântăreaţa, pe numele său real Maria Amargioalei, era pasionată de muzica şi de coregrafiile din filmele indiene. A făcut furori cu vocea şi frumuseţea sa şi a primit multe oferte de la Bollywood.

După mulţi ani petrecuţi pe scenă, Naarghita a dispărut din atenţia publicului şi şi-a petrecut ultimii ani din viaţă singură, având o pensie de doar 40 de lei pe lună.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite