Victoria Principal l-a împins către moarte pe cel mai tânăr frate Bee Gees? Povestea de dragoste (şi ură?) dintre Andy Gibb şi actriţa din Dallas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria Principal şi Andy Gibb. (Foto: arhivă)
Victoria Principal şi Andy Gibb. (Foto: arhivă)

Anul acesta s-au împlinit 32 de ani de când cel mai tânăr membru al trupei Bee Gees şi-a dat ultima suflare în mod complet neaşteptat şi regretabil, la numai 30 de ani. Şi tot acum au ieşit la iveală noi informaţii despre dispariţia prematură a lui Andy, în documentarul Autopsy: The Last Hours Of… Andy Gibb, lansat recent.

Pe 10 martie 1988, Andy Gibb a murit la numai cinci zile de la ziua lui de naştere. De-abia împlinise 30 de ani, avea toată viaţa înainte când inimaginabilul s-a întâmplat. Cauza morţii sale premature? Inflamarea inimii din cauza abuzului îndelungat de droguri. Dar ce l-a determinat pe muzician să-şi înece amarul în cocaină şi alcool?

Trecut amoros

Andy fusese însurat, pentru o perioadă scurtă de timp, cu iubita sa din liceu, Kim Reeder, cu care a şi făcut un copil pe nume Peta, în 1978. După divorţ, Gibb s-a bucurat de admiraţia primită din partea reprezentantelor sexului frumos, printre cuceririle lui numărându-se şi Susan George, Marie Osmond, Olivia Newton-John şi Victoria Principal. Iar idila trăită cu actriţa din serialul Dallas a fost ultima din viaţa lui şi cea care a avut impactul cel mai mare asupra regretatului cântăreţ.

Citeşte continuarea aici! 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite