Victor Yila şi Laurette cântă împreună în trupa Black Diamond

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dupa o vară toridă şi plină de distracţie, toamna continuă în acelaşi ton odată cu apariţia trupei Black Diamond, care surprinde plăcut prin piesa de lansare "Doar o şansă".

Această melodie are toate ingredientele necesare pentru a deveni hitul momentului. Nu putem să nu remarcăm apariţia exotică a lui Laurette care de pe scena prezentărilor de modă face un pas spre scena muzicală unde ne întâmpină cu vocea ei caldă şi plăcută, alături de colegii ei de trupă, Victor Yila şi Ionuţ.


Componenţa trupei Black Diamond

Victor Yila
În perioada 1992-2008 a activat ca actor la Teatrul de Comedie din Bucureşti unde a jucat în numeroase piese de mare succes alături de actori consacraţi. Din 2002 până în prezent activează în Grupul Vouă. Succesul artistic l-a propulsat ca moderator şi prezentator Tv la Tvrm, Senso TV, Naţional TV şi TVR. Simţind că are talent şi în zona muzicală, Victor a intrat în această industrie, interpretând melodii din folclorul autentic românesc cum ar fi : M-a făcut mama oltean, Trandafir de la Moldova, Mărie şi Mărioară, Mărioară de la Gorj ori Puşca şi cureaua lată.

Laurette Atindehou
Model care a lucrat în televiziune ca asistentă la Kanal D alături de Adriana Bahmuţeanu, timp de 2 ani. În 2010 s-a lansat în muzica cu o piesă compusă de Adi Cristescu "Cristal Heart". A participat, tot în 2010, la concursul internaţional Egipt la top model of the world unde a ocupat locul 2. Apoi a lucrat ca model în Germania. A mai participat la emisiuni de divertisment în România, la prezentări de modă şi şedinţe foto pentru toţi designerii români. A fost şi este model favorit al lui Cătălin Botezatu.

Ionuţ Marius Turburas
Este un solist vocal de mare perspectivă, dar şi compozitor şi inginer de sunet. Are o experienţă în domeniul muzical de aproape 10 ani. În aceşti ani a făcut parte din multe trupe cu care a avut concerte aproape în toată ţară, plus multe apariţii tv. Acum 7 ani s-a apucat să studieze editare audio şi creaţie muzicală, reuşind să îşi facă propriul studio de înregistrări împreună cu Cristi Nistor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite