Victor Ciutacu, jurnalistul care câştigă mii de euro lunar, trăieşte într-o locuinţă socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Victor Ciutacu, angajat în trustul de presă al lui Dan Voiculescu, locuieşte într-un apartament social de la Primărie, construit special pentru persoanele sărace sau cu handicap.

Jurnaliştii de la Revista Kamikaze au realizat un material despre locuinţa lui Victor Ciutacu, precizând că acesta locuieşte în blocul P22C, din cartierul Rahova, „la prima vedere, un bloc la fel ca oricare altul". Însă, acest bloc are un caracter aparte, aparţinând Primăriei Municipiului Bucureşti, iar apartamentele au fost construite special pentru persoanele care nu-şi pot permite o locuinţă, precum cei cu venituri modeste, cu handicap, evacuaţi din locuinţe retrocedate sau pensionari şi văduve de război.

Conform sursei citate, redactorul-şef al Jurnalului Naţional are numai vecini săraci, iar chiria este undeva în jurul sumei de 150 de lei. „Sînt săracă. Plătesc 700.000 de lei vechi chirie pentru o garsonieră", a spus o vecină, iar alta a precizat că plăteşte 120 de lei pentru un apartament.

Deşi plăteşte o chirie modică, Victor Ciutacu deţine un BMW Seria 3, gneraţia nouă, este redactor-şef la Jurnalul Naţional şi realizator de emisiuni la Antene. El nu a dorit să comenteze însă informaţiile apărute.

Potrivit informațiilor oferite de către Primăria Capitalei, cei care pot beneficia de o locuință socială sunt „persoanele şi familiile evacuate sau care urmează a fi evacuate din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, tinerii care au vârsta de până la 35 de ani, tinerii proveniţi din instituţii de ocrotire socială şi care au împlinit vârsta de 18 ani, invalizii de gradele I şi II, persoanele cu handicap, pensionarii, veteranii şi văduvele de război, beneficiarii prevederilor Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr. 341/2004, cu modificările şi completările ulterioare, şi ai prevederilor Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, alte persoane sau familii îndreptăţite".

Victor Ciutacu se laudă, pe blogul personal, că are un salariu mare şi este un dictator. „Sunt extraordinar de deştept şi îngrozitor de arogant. Sunt discreţionar, chiar dictator. Da' sunt pe banii mei. N-am furat niciodată nimic, şpagă nu iau (hainele scumpe mi le cumpăr de regulă din leafa bună)", se autocaracterizează acesta.

Mircea Badea a sărit în apărarea colegului său şi a lansat un atac dur la adresa Revistei Kamikaze, precizând că jurnaliştii de acolo sunt doar nişte „pupincurişti“ ai lui Băsescu. „Revista Kamikaze, ştiu că nu aţi auzit de ea. E un fel de hârtie igienică refolosită, care normal că nu are nicio acoperire, dar este plină de pupincurişti ai lui Băsescu. De-aia i-am şi zis hârtie igienică“, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii „În gura presei“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite