Vezi aici una dintre minunile Photoshopului: Demi Moore arată ca un „extraterestru“ în reclama la produsele Helena Rubinstein

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demi Moore, în reclama la produsele Helena Rubinstein
Demi Moore, în reclama la produsele Helena Rubinstein

Fotografiile dintr-o campanie în care Demi Moore (49 de ani) face reclamă unor produse marca Helena Rubinstein au fost atât de modificate încât vedeta este de nerecunoscut, potrivit dailymail.co.uk.

Trăsăturile feţei arată complet diferit faţă de cele reale ale vedetei: bărbia este alungită, forma nasului diferă, iar pielea este extrem de albă. „Se pare că tonul pielii a fost modificat, dispărând astfel toate semnele, porii, aluniţele, petele sau firele fine de păr de pe obraji. De asemenea, au făcut-o să pară mai palidă decât în realitate, iar culoarea ochilor a fost schimbată într-un verde deschis", spune Craig Gunn, editor foto. „Este un efect uşor de extraterestru. Când se modifică tonurile pielii şi trăsăturile oamenilor, aceştia arată ca nişte manechine, deoarece se elimină elementele umane de pe chip. Aceste metode le fac pe vedete să pară mai tinere, dar le schimbă aspectul. Este o frumuseţe falsă", a mai spus Craig Gunn.
Demi Moore şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani. Relaţia dintre Moore şi Kutcher a cunoscut momente tulburi din septembrie anul trecut, când o femeie din San Diego a spus că a avut o aventură cu actorul, într-un weekend petrecut de el în acest oraş.
Demi Moore a devenit, în anii '90, una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, fiind cunoscută din filme precum "Fantoma mea iubită/ Ghost", "Oameni de onoare/ A Few Good Men", "Propunere indecentă" şi "Hărţuire sexuală/ Disclosure".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite