Vampiri, duel şi ploaie la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a treia ediţie a noului sezon „Dansez pentru tine", difuzată live în această seară, de la 20.30, stilurile de dans care-i vor pune la încercare pe concurenţi sunt funky jazz în ploaie şi dansurile cu vampiri. Trei tone de apă vor inunda din nou ringul visurilor, în timp ce concurenţii rămaşi în competiţie vor demonstra paşii de funky jazz.

Stil de dans tras la sorţi

Dansul cu vampiri este cel tras la sorţi de concurenţi în această ediţie şi poveştile vor fi coregrafiate pe mai multe stiluri. Corina Bud şi Edy vor dansa tango în chip de vampiri, Corina Caragea şi Ştefan vor interpreta quickstep, Roxana Ionescu şi Ştefan vor dansa Michael Jackson, Lavinia şi Decebal vor colora ringul cu samba, Cove şi Claudia vor fi energici în paşi de twist, Augustin şi Aurora vor dansa lyrical, iar Florin Piersic jr şi Alina vor transpune vampirii în paşi de folclor.

O trupă de dans care a făcut furori la „Românii au talent", Titanii Funky Fresh, va dansa pentru a ajuta orchestra de muzică populară Hora să supravieţuiască. Duelul visurilor va avea loc de data aceasta între Florin Piersic jr, Augustin Viziru şi partenerele lor. Cele două echipe se antrenează cum nu au mai făcut-o până acum. Din păcate, Augustin Viziru are probleme personale. Potrivit revistei „Ciao!", el ar fi prins-o pe soţia sa, Oana Mareş, acasă la un presupus amant.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite