Unde petrec vedetele autohtone vacanţa de vară! Laura Cosoi sărbătoreşte „nunta de zahăr“ în paradisul din Corfu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Cosoi s-a relexat în Corfu
Laura Cosoi s-a relexat în Corfu

Celebrităţile de la noi au lăsat departe Bucureştiul şi iureşul său pentru a se relaxa unde se simt ele cel mai bine şi alături de cei mai importanţi oameni din viaţa lor: membrii familiei.

Unii şi-au luat familia şi au călătorit prin ţară, alţii s-au încumetat să viziteze locuri din străinătate, Dubai sau Grecia. Cei cu copii mici au rămas pe litoralul românesc sau s-au refugiat în locurile natale, la părinţi şi bunici, departe de ochii curioşi ai lumii pentru care au păstrat doar câteva fotografii pe care le-au postat pe reţelele de socializare. Cum cei dragi sunt cei mai importanţi, i-au sărbătorit în această perioadă şi le-au transmis mesaje emoţionante.

Laura Cosoi s-a relaxat cu familia în Corfu

Împlinită după naşterea celei de-a doua fetiţe, Laura Cosoi a postat o fotografie cu un mesaj emoţionant din concediul petrecut în Corfu unde a sărbătorit 6 ani de la căsătoria cu Cosmin Curticăpean: „Nuntă de zahăr, 6 ani de când am devenit cu adevarat o familie! Azi suntem în vacanţă şi în braţele noastre stau ghemuite, Rita şi Vera! Visele chiar se împlinesc şi suntem recunoscatori pentru tot!‟.

Citeşte aici continuarea articolului şi vezi o glerie foto cu vedetele în ipostaze sexy, de vacanţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite