Un tânăr artist o caută pe cea care i-a răpit inima, la o nuntă. Ce mesaj a postat pe reţelele de socializare | VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr artist român, care obişnuieşte să le facă surprize mirilor, prezentându-se împreună cu echipa sa pe neaşteptate, pentru a le cânta la nuntă, a postat pe TikTok un videoclip pe care speră să-l vadă o fată care se pare că i-a cucerit inima la un astfel de eveniment, potrivit ArgeşTV.

Andrei Bănuţă
Andrei Bănuţă

Deşi în 2018, când a participat la show-ul tv „Vocea României”, nu a reuşit să convingă niciun membru al juriului să se întoarcă, Andrei Băluţă a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti, mai ales în rândul publicului tânăr, cu audienţe record pe YouTube, dar şi la radio.

Pe lângă faptul că piesele sale de dragoste sunt extrem de sensibile şi sunt inspirate, aşa cum el însuşi mărturişeşte, din experienţele personale şi ale apropiaţilor săi, un alt element care l-a făcut să fie aşa de iubit de tineri este faptul că obişnuieşte să-şi facă apariţia, pe neaşteptate, la nunţi la care este invitat de membrii familiei fără ştirea mirilor.

La un astfel de eveniment care a avut loc săptămâna trecută în Piteşti, Andrei Băluţă a fost impresionat de o fată brunetă cu ochii albaştri, pentru care a postat un mesaj pe contul său de TikTok.

„Fata brunetă, cu rochie verde şi ochi albaştri, de la nunta de sâmbătă, din Piteşti, poate vezi şi tu asta...”, a postat el în timp ce cântă una dintre melodiile sale.

Peste 500 de urmăritori ai artistului au lăsat comentarii la postarea lui, încercând să-l ajute.

„Bănuță,  păi nu te ajutăm noi să o găsești? Că și tu ne faci niste melodii...”, a scris o admiratoare. „Ce ai făcut, boss? Ai activat FBI! Acum căutam toți fete brunete cu ochi verzi din Pitești!”, a comentat un alt urmăritor. „Acum poți face un cover după Dan Spătaru «eu o caut pe aceea care m-a vrăjit/oare unde o fi ascunsă că nu-i de găsit...»”, îl sfătuieşte un fan.

„Deci, până la urmă ai găsit-o? Sau mai bine zis, anunță-ne și pe noi, că murim de curiozitate. Baftă!”, întreabă altcineva.

Chiar aşa: oare a găsit-o Andrei Băluţă pe „fata brunetă, cu rochie verde şi ochi albaştri, de la nunta de sâmbătă, din Piteşti”?

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite