Un actor din „Game of Thrones“ a stabilit un record mondial VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hafthor Bjornsson FOTO Cinemagia
Hafthor Bjornsson FOTO Cinemagia

Actorul islandez Hafthor Bjornsson, în vîrstă de 31 de ani, cunoscut pentru rolul The Mountain din serialul de succes „Game of Thrones“, a stabilit un nou record mondial la ridicat greutăţi.

Actorul islandez Hafthor Bjornsson a stabilit un nou record mondial la deadlift, după ce a reuşit să ridice o halteră de 501 kilograme, scrie bbc.com.

Hafthor Bjornsson a stabilit acest record în sala de sport amenajată în locuinţa sa din Islanda.

El a menţinut haltera ridicată până la nivelul şoldurilor timp de două secunde, înainte de a o lăsa să cadă pe podea şi de a striga de bucurie.

Evenimentul a fost transmis în streaming de postul de televiziune ESPN şi filmat pentru canalul de YouTube al starului islandez.

Precedentul record mondial i-a aparţinut lui Eddie Hall, un britanic care a devenit primul om din lume care a reuşit să ridice o halteră cu greutatea de 500 de kilograme.

Hafthor Bjornsson, în vârstă de 31 de ani, are o înălţime de 2,05 metri. Potrivit site-ului său, citat de DPA, el a câştigat în 2018 concursul „Cel mai puternic om din lume“ şi de două ori competiţia Arnold Strongman Classic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite