Un actor, detalii despre relaţia secretă cu Angelina Jolie: „Seamănă cu alte femei, doar că are ceva mai mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie a fost iubita lui Val Kilmer FOTO Guliver/Getty Images
Angelina Jolie a fost iubita lui Val Kilmer FOTO Guliver/Getty Images

Un actor cunoscut din filme ca „Top Gun“ şi „Batman Forever“ vorbeşte în autobiografia sa despre relaţia secretă cu actriţa Angelina Jolie.

Actorul Val Kilmer, cunoscut din filme ca „Top Gun“, „The Doors“, „Heat“ şi „Batman Forever“, vorbeşte în autobiografia „I’m Your Huckleberry“, care urmează să fie lansată pe 21 aprilie, despre una dintre relaţiile lui amoroase, cea cu actriţa Angelina Jolie, notează news.ro.

Legătura lor a fost necunoscută la Hollywood. Povestea s-a petrecut în 2004, înainte ca Jolie să îl cunoască pe Brad Pitt. S-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „Alexander“, unde au jucat alături de Colin Farrell şi Jared Leto.

În cartea sa, Kilmer, în vârstă de 60 de ani, spune despre relaţia cu Jolie că a fost serioasă şi emoţionantă.

„Când oamenii mă întreabă cum este, le spun că seamănă cu alte femei, alte superstaruri, doar că are ceva mai mult“, a scris Val Kilmer.

Actorul a insinuat prima dată în 2017 că a avut o relaţie cu Angelina Jolie. „Într-o zi, Angelina Jolie m-a dus acasă cu un avion. Am surprins-o şi l-am umplut cu gardenia“, a spus el atunci.

Relaţia lor a durat câteva luni. Un an mai târziu, pe platourile de filmare pentru „Mr. and Mrs. Smith“, Jolie îl cunoştea pe Brad Pitt, care era căsătorit cu Jennifer Aniston. 

image

Val Kilmer şi Angelina Jolie au avut o relaţie

Despărţirea de Angelina Jolie nu a fost prea dureroasă pentru Kilmer. El povesteşte în carte că ruptura de actriţa Daryl Hannah a fost „cea mai dureroasă“ dintre toate: „Dumnezeu ştie că aveam inima frântă“.

Diagnosticat cu cancer faringian în 2015, Kilmer a luptat cu boala şi a mărturisit că asta i-a schimbat întreaga viaţă: „Înainte eram prea serios. Mă deranjau lucruri precum să nu câştig un Oscar sau că nu îmi este recunoscută munca“.

Acum are o viziune diferită asupra celebrităţii: „Faima este un dezastru. Eşti tratat într-un mod diferit, dar nu are nicio legătură cu cine eşti cu adevărat“.

Val Kilmer a fost căsătorit timp de opt ani cu actriţa britanică Joanne Whalley, cu care are doi copii: Mercedes şi Jack. El a avut relaţii cu vedete precum Cher, Drew Barrymore şi Cindy Crawford. În aceeaşi carte, Kilmer spune că Cher l-a sprijinit foarte mult în timpul tratamentului pentru cancer.

Actorul a recunoscut că a recurs la credinţă pentru a trece peste criza familială provocată de boala lui şi de accidentul fiicei sale.

Anul acesta, Val Kilmer va putea fi văzut din nou pe ecrane în continuarea „Top Gun: Maverick“, alături de Tom Cruise.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri