Traumele din copilăria şi adolescenţa fotomodelului Cindy Crawford. Ce experienţe de viaţă au marcat-o?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cindy Crawford, unul dintre primele supermodele ale lumii FOTO Profimedia
Cindy Crawford, unul dintre primele supermodele ale lumii FOTO Profimedia

Cindy Crawford a fost unul dintre primele supermodele din lume, care a atras atenţia publicului în anii '90. Dintre toate femeile care au cucerit lumea cu frumuseţea ei, Crawford a avut cel mai mare impact asupra industriei modei. Puţini ştiu, însă, ce întâmplări tulburătoare au afectat-o în prima parte a vieţii şi cum a ajuns să facă meseria de manechin.

Cindy Crawford a schimbat percepţia lumii asupra fetei sexy: de la blonda clasică cu ochi albaştri la bruneta inteligentă. Cu toate că s-a retras oficial din modelling, moştenirea ei a rămas şi inspiră şi astăzi tinerele modele.

S-a transformat în timp într-o femeie de afaceri şi a reuşit să conteste regula potrivit căreia un model este doar o femeie frumoasă şi atât. Şi-a creat cariera pe care şi-a dorit-o, nu cea pe care şi-o doreau alţii pentru ea. Chiar dacă ştim cu toţii că a fost unul dintre cele mai bune modele americane, se cunosc mai puţine despre cum era în copilărie, ce experienţe de viaţă tragice au făcut-o mai ambiţioasă, cum o farsă banală a convins-o să lucreze în domeniul modei şi prin ce transformări a trecut până a deveni cea care este astăzi.

Citeşte aici povestea impresionantă de viaţă a vedetei şi vezi o galerie foto fabuloasă cu fotografii din perioada de glorie, dar şi din adolescenţă.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite