Topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Brad Pitt, Ryan Gosling, Bradley Cooper şi Daniel Craig, cântăreţii Pharrell Williams şi Jay-Z şi fotbaliştii David Beckham, Cristiano Ronaldo şi Mario Balotelli au fost incluşi în lista anuală a celor mai eleganţi 20 de bărbaţi în viaţă, alcătuită de revista „GQ“, scrie „Daily Mail“.

De obicei, revista „GQ“ plasează un singur star masculin pe coperta numărului aniversar dedicat celor mai eleganţi bărbaţi din lume, iar acea imagine este realizată de un fotograf de prim rang şi prezintă de regulă un bărbat celebru, îmbrăcat în haine create de un designer cunoscut, notează „Daily Mail“, citat de Mediafax.

Însă numărul din luna iulie are pe copertă o imagine fragmentată, alcătuită din fotografiile mai multor bărbaţi celebri. Astfel, printre  vedetele masculine selectate de editorii de la „GQ“ se află rapperul Kanye West, actorii Brad Pitt şi Ryan Gosling, dar şi Jaden Smith, fiul actorului Will Smith.

image

Kanye West, Jeff Goldblum, Pharrell şi Ryan Gosling FOTO gq.com

În acest număr aniversar au mai fost incluşi, printre alţii, actorul Bradley Cooper şi cântăreţii Pharrell Williams şi Jay-Z. De altfel, Jay-Z este singurul bărbat din această listă care apare într-o fotografie alături de soţia sa, cântăreaţa Beyonce.

image

Harry Styles, Brad Pitt, Daniel Craig şi Jay-Z FOTO gq.com

„Nu este vorba despre celebrităţile care risipesc cele mai mari sume de bani pe haine sau despre cele care angajează cei mai buni stilişti. Căutăm bărbaţi care sunt încrezători în sine şi originali. Am decis să analizăm nominalizaţii nu pe baza a ceea ce poartă la evenimente sau pe covorul roşu, ci pe ceva mai real: cum se îmbracă în timpul liber“, precizează editorii revistei. De asemenea, autorii topului subliniază că lista conţine „bărbaţi care îşi urmează propriul spirit, bărbaţi care ne pot învăţa câteva lucruri despre cum să te îmbraci.“

image

Bradley Cooper, Jared Leto, LeBron James şi A$AP Rocky FOTO gq.com

Sportul este un domeniu bine reprezentat şi în acest an, întrucât vedetele sale reprezintă un sfert din această listă: fotbaliştii David Beckham, Cristiano Ronaldo şi Mario Balotelli şi jucătorii de baschet LeBron James şi Russell Westbrook.

image

David Beckham, Mark Ronson, Mario Balotelli şi Eddie Redmayne FOTO gq.com

Pe coperta revistei „GQ“ mai apar şi alţi muzicieni cunoscuţi, precum A$AP Rocky, John Mayer, Mark Ronson şi Harry Styles.

image

Jaden Smith, Cristiano Ronaldo, John Mayer şi Russell Westbrook FOTO gq.com

Printre alegerile editorilor de la „GQ“ considerate „previzibile“ de presa britanică se află câţiva bărbaţi care excelează de regulă la capitolul eleganţă vestimentară – actorii Eddie Redmayne, Daniel Craig, Jeff Goldblum şi Jared Leto.

Printre absenţele notabile din acest an pot fi enumerate cele ale actorului George Clooney, cântăreţului Justin Timberlake şi creatorilor de modă Ralph Lauren, Tom Ford şi Riccardo Tisci „George Clooney poate că este un simbol al bărbăţiei pentru aceia dintre noi care am fost născuţi înainte de 1985, dar nimeni sub vârsta de 13 ani nu-l priveşte ca pe un bărbat stilat“, mai scrie GQ.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite