Tom Hardy s-a tatuat după ce a pierdut un pariu cu Leonardo DiCaprio FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonardo DiCaprio şi Tom Hardy au jucat împreună în filmul „The Revenant“ (2015) FOTO Getty Images
Leonardo DiCaprio şi Tom Hardy au jucat împreună în filmul „The Revenant“ (2015) FOTO Getty Images

Tom Hardy şi-a făcut un tatuaj dedicat lui Leonardo DiCaprio, după ce a pierdut un pariu cu actorul alături de care a jucat în filmul „The Revenant“, în legătură cu nominalizarea la premiile Oscar din anul 2016.

Hardy şi-a tatuat mesajul „Leo Knows All” (Leo ştie totul, n.r.) pe un biceps, după ce a pariat cu Leonardo DiCaprio că el nu va fi nominalizat la Oscar. 

„Tom a crezut că nu va fi nominalizat pentru rolul său (în «The Revenant»), iar Leo a considerat că interpretarea lui a fost atât de bună încât, cu siguranţă, va fi nominalizat. Dacă Leo ar fi pierdut, şi-ar fi făcut un tatuaj. Însă, a avut dreptate“, a spus o sursă pentru Us Weekly.

Tom Hardy a fost nominalizat la Oscar în 2016 la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru interpretarea personajului John Fitzgerald în „The Revenant”. Însă, premiul la această categorie i-a revenit lui Mark Rylance pentru apariţia sa în „Bridge of Spies”.

„The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant“ a fost recompensat cu trei premii Oscar: pentru regie (Alejandro G. Iñárritu), pentru cel mai bun actor în rol principal (Leonardo DiCaprio) şi pentru cea mai bună imagine (Emmanuel Lubezki). 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite