Tom Hanks, ieşire nervoasă după ce soţia sa a fost îmbrâncită de fani VIDEO

0
0
Foto: Captură video
Foto: Captură video

Tom Hanks a avut o ieşire nervoasă în public, miercuri seara, la ieşirea dintr-un restaurant din New York, după ce soţia sa a fost îmbrâncită de un fan. Incidentul a fost filmat.

În timp ce ieşeau dintr-un restaurant din New York, Tom Hanks şi Rita Wilson au fost abordaţi de un grup de fani care au cerut să se fotografieze alături de ei, conform BBC.

Într-un videoclip postat pe YouTube se vede cum un agent de securitate încercă să le celor doi drum prin mulţime.

Dar la un moment dat după ce Rita se împiedică, aparent după ce ar fi fost împinsă accidental de cineva din mulţime, ea se întoarce şi îi spune ferm unui fan să „oprească”.

Hanks se întoarce imediat cu faţa către grup, îşi ridică mâinile în aer şi strigă: „(Aceasta) este soţia mea, daţi-vă înapoi! Îmi dobori soţia!”

După aceasta cei doi se îndreaptă spre maşina care îi aştepta. 

Unii dintre fani îşi cer scuze imediat şi pot fi auziţi spunând: „Îmi pare rău pentru asta, Tom”.

Tom Hanks (65 de ani) şi Rita Wilson (65 de ani) formează o familie de circa 34 de ani.

Tom Hanks a stârnit îngrijorări în urmă cu câteva zile după ce a fost filmat în timp ce tremura, la premiera din Australia a noului său film, pelicula „Elvis”.

Mai multe videoclipuri îl arătau pe Tom Hanks cum nu îşi putea controla tremuratul, când ţinea microfonul şi încearca să ascundă asta. Actorul a schimbat mâinile periodic, în timpul discursului său şi chiar a ţinut microfonul cu ambele mâini.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite