Tom Hanks a refuzat invitaţia lui Jeff Bezos de a zbura în spaţiu: „N-o să dau 28 de milioane de dolari pentru asta”

0
0
Tom Hanks

Actorul american Tom Hanks a spus că i s-a propus să zboare în spaţiu în locul lui William Shatner, în cadrul unei misiuni operate de compania Blue Origin a lui Jeff Bezos, dar a refuzat după ce a aflat că trebuie să plătească 28 de milioane de dolari, informează The Independent.

.„Este adevărat că Jeff Bezos te-a întrebat dacă vrei să mergi în spaţiu înaintea lui William Shatner”, l-a întrebat pe Tom Hanks gazda emisiunii  „Jimmy Kimmel Live!”.

„Păi, da, cu condiţia să plătesc (zborul)”, a spus Hanks. „Şi, ştii şi tu, o astfel de călătorie costă vreo 28 de milioane de dolari, n-o să dau suma asta”.

În luna octombrie, actorul William Shatner a zburat în spaţiu la aproximativ 55 de ani de la prima sa apariţie în rolul căpitanului Kirk din serialul ştiinţifico-fantastic de televiziune „Star Trek". Shatner, în vârstă de 90 de ani, a devenit astfel cea mai vârstnică persoană care călătoreşte în spaţiu, în cadrul unui zbor comercial Blue Origin care a durat 11 minute.

Pe lângă cele două vedete şi Tom Cruise a anunţat că e în negocieri cu NASA şi compania SpaceX a miliardarului Elon Musk, pentru a realiza un film în spaţiu.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite