The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie. Schimbarea ar fi fost „dictată de Palat"

0
Publicat:

Conform The Sun, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au șters, în secret, prenumele din certificatul de naștere al micuțului prinț Archie. „Rachel Meghan" a fost eliminat pentru a rămâne doar „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex". 

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit de ceva vreme viața regală. Foto Getty Images (Arhivă)

Gestul fără precedent ar putea fi văzut ca un afront la adresa familiei Cambridge, care a trecut numele lui Kate Middleton pe certificatele copiilor săi. 

Meghan Markle și prințul Harry nu au răspuns la solicitarea The Sun on Sunday de a comenta, dar reporterul regal Omid Scobie - autorul biografiei Finding Freedom - a publicat, în ianuarie 2021, pe X o declarație a unui purtător de cuvânt al cuplului. 

Conform declarației cu pricina, decizia de a aduce schimbări certificatului de naștere a fost „dictată de Palat" și nu a fost luată de „Meghan, Ducesa de Sussex, nici de Ducele de Sussex”. 

Prințul Archie s-a născut pe 6 mai 2019, iar nașterea sa a fost declarată pe 17 mai. Modificarea a fost făcută pe 5 iunie 2021, pe fondul zvonurilor privind o ruptură între prințul Harry și fratele său, William. 

Ulterior, cei doi au renunțat la viața regală. 

Fostul secretar de presă al Reginei, Dickie Arbiter, a spus: „Poate că aceasta a fost prima parte a planului lor". 

Pentru un membru al familiei regale să modifice un certificat de naștere este fără precedent, dar să elimine prenumele este remarcabil. Poate că acesta este un alt semn că erau disperați să facă ceva diferit față de familia Cambridge”, a spus specialistul Ingrid Seward. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite