Tania Popa a făcut petrecerea de nuntă după 10 ani. Actriţa şi-a făcut singură rochia de mireasă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Tania Popa (45 de ani) şi soţul ei, Veaceaslav Damian (34 de ani), au făcut petrecerea de nuntă la zece ani după ce s-au căsătorit şi la scurt timp după ce vedeta a ieşit învingătoare din show-ul „Ferma vedetelor“.

Tania Popa a investit o parte din cei 50.000 de euro câştigaţi la „Ferma vedetelor“ în petrecerea de nuntă. Evenimentul  a avut loc la restaurantul Teatrului Elisabeta pe 18 mai, zi în care cuplul a aniversat şi un deceniu de la căsătorie, reînnoindu-şi jurămintele. 

„Eu şi Veaceslav facem 10 ani de când ne-am căsătorit, pe fugă, şi n-am apucat să facem petrecerea. În sfârşit, o să fiu şi eu mireasă!“, a declarat actriţa recent pentru „Click!“.

Tania Popa şi-a croit singură rochia de mireasă în atelierul de modă pe care îl deţine. Actriţa nu a ales o rochie de mireasă clasică, albă, ci o ţinută dintr-un material roz pal. „La vârsta mea o să fiu foarte feminină“, spunea actriţa cu doar câteva zile înainte de petrecerea la care au participat aproximativ 100 de invitaţi. 

image

Cuplul îşi va petrece luna de miere în Hawaii, aceasta fiind destinaţia în care actriţa şi-a dorit întotdeauna să ajungă. 

Tania Popa şi Veaceslav Damian s-au cunoscut în 2008 şi după doar o săptămână erau în faţa ofiţerului de la starea civilă. „Ne-am căsătorit civil după o săptămână de când ne ştiam, cred că la starea civilă am aflat care e numele lui de fapt, pentru că nu cred că-mi spusese“, dezvăluia actriţa într-un interviu pentru revista „OK! România“. 

image

Tania Popa, alături de soţul ei FOTO Viva

După două luni, cei doi au aflat că vor deveni părinţii unui băieţel, Slavic, care acum are 9 ani. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori şi din primul mariaj are o fiică, Daria, în vârstă de 18 ani. 

În 2009, actriţa a vorbit deschis despre secreta căsătorie, recunoscând că familia şi prietenii au fost şocaţi. Doar solistul Mihai Mărgineanu şi soţia lui, cei care le-au fost martori la primărie şi naşi, au ştiut. 

„Pe Veaceslav l-am cunoscut într-un club din Bucureşti, «Deja Vu» se numeşte, singurul unde se adună basarabeni de-ai mei. Era pe data de 9 aprilie 2008 şi în acea seară era invitat să cânte un prieten de-al meu. Atunci ne-am cunoscut. Cererea lui în căsătorie a fost cât se poate de originală. M-a întrebat: «Astăzi ce faci?», «Nu ştiu, că lunea nu merg la teatru», «Nu ai vrea să ne căsătorim?». Când au aflat că m-am măritat, prietenii şi rudele au fost şocaţi. Eu, care ziceam de fiecare dată «nu, un bărbat nu are ce căuta în viaţa mea, eu vreau deocamdată carieră, carieră şi iar carieră», s-a spulberat în câteva zile. Parcă Dumnezeu a vrut să-mi dea cu ceva în cap şi să-mi spună «Fato, eu hotărăsc, nu tu!». Nimănui nu am spus, nici măcar mamei mele, care a aflat după consumarea evenimentului... Ca să o  scutesc de emoţii succesive, i-am spus tot: şi de căsătorie şi de faptul că eram însărcinată“, a povestit actriţa. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite