Susan Sarandon, redactor-şef pentru o zi al revistei „Time Out New York“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Susan Sarandon, pasionată de jurnalism, va deveni pentru o zi redactorul-şef al revistei „Time Out New York“.

Susan Sarandon va participa, luni, la o şedinţă cu echipa editorială de la „Time Out New York. Ea va alege fotografiile, articolele care vor fi publicate în numărul următor al publicaţiei, dar şi formatul paginilor acesteia.

Terri White, redactorul-şef al revistei, a dezvăluit pentru „New York Daily News: „E cu adevărat interesată să facă acest lucru. I-am transmis lui Susan o descriere a postului, care îi prezintă toate lucrurile pe care un redactor-şef le face de obicei într-o zi de muncă. Aşadar, ea va fi cu adevărat redactor-şef pentru o zi.

Actriţa americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit această distincţie în 1996, pentru rolul principal din „Culoarul morţii/Dead Man Walking. Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite