Suferinţele cântăreţei Gwen Stefani, în urma mariajului eşuat cu Gavin Rossdale, au fost sursa inspiraţiei noului său album: „Simţeam că am să mor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwen Stefani a divorţat anul trecut de Gavin Rossdale şi, în prezent, formează un cuplu cu cântăreţul american Blake Shelton FOTO Getty Images
Gwen Stefani a divorţat anul trecut de Gavin Rossdale şi, în prezent, formează un cuplu cu cântăreţul american Blake Shelton FOTO Getty Images

Momentele grele prin care a trecut Gwen Stefani, în urma despărţirii de fostul său soţ Gavin Rossdale, s-au revărsat în noul album al artistei, „This is what the truth feels like“. Artista nu lasă pe nimeni să-i critice rodul muncii pentru că este o marcă a vieţii sale.

Gwen Stefani a dezvăluit pentru revista GQ cum şi-a canalizat emoţiile spre muzică, în urma separării dureroase şi cum a scos un album atât de repede, arată Mirror.

„Tot acest timp mi-am spus: «Nu-mi voi irosi timpul uitându-mă la emisiuni cu mirese sau în online, uitându-mă la bârfe prosteşti şi alte porcării care nu înseamnă nimic pentru mine. Am nevoie să mă exteriorizez»“, a spus artista în vârstă de 46 de ani.

Aceasta a mărturisit că suferinţa a copleşit-o, dar acum se simte mai bine. „În acele momente nu gândeam. Simţeam şi asta mă omora. Apoi mi-am spus: «Nu poţi decădea în felul ăsta! Trebuie să transformi asta în muzică. Trebuie măcar să încerci»“, îşi aminteşte aceasta.

Gwen a recunoscut că este foarte protectivă cu noile ei piese, din moment ce sunt atât de personale. „Mă simt în defensivă legat de albumul meu. E un fel de: «Ei bine, asta este viaţa mea, ce aveţi de spus despre asta?». Spun doar ce s-a întâmplat. Asta e. Nu puteţi să judecaţi pentru că m-aş supăra pe voi“, a explicat cântăreaţa.

   

Pentru promovarea albumului, cântăreaţa s-a bucurat şi de un ajutor special. Într-un clip simpatic, postat pe pagina de Twitter a artistei, fiul ei în vârstă de doi ani îi încurajează pe fani să cumpere noul album. Implicarea adorabilă a micuţului îi va convinge cu siguranţă pe fani să facă precum le spune, chiar dacă albumul se află oricum pe primul loc în topul vânzărilor de pe iTunes.

gwen stefani si gavin rossdale foto getty images

Luată prin surprindere de succesul înregistrat, artista le-a mulţumit celor care îi apreciază munca. Totodată, noul său iubit, Blake Shelton, este mândru de realizarea cântăreţei şi a felicitat-o într-o postare pe Twitter.

Cântăreaţa americană Gwen Stefani a divorţat în 2015 de rockerul Gavin Rossdale (foto dreapta Getty Images), punând capăt unui mariaj de 13 ani, în urma căruia au rezultat trei copii Kingston (10 ani), Zuma (7 ani) şi Apollo (2 ani). 

„Deşi noi doi am luat de comun acord decizia de a nu mai fi parteneri într-o căsătorie, vom rămâne parteneri în ceea ce priveşte calitatea de părinţi şi ne-am luat angajamentul de a-i creşte împreună pe cei trei fii ai noştri într-un mediu fericit şi sănătos“, au precizat pentru site-ul revistei People cei doi artişti într-o declaraţie de presă comună. Gwen Stefani şi Gavin Rossdale erau un cuplu de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui turneu comun pe care trupa lui Gwen Stefani, No Doubt, l-a susţinut cu trupa lui Gavin Rossdale, Bush, în 1995.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite