Suferinţa care l-a măcinat pe Thierry Mugler: "Mă uitam adesea în dulapul mamei, pipăiam ţesăturile, dar nu i-am probat niciodată rochiile, pentru că aveam un respect prea mare pentru ea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thierry Mugler

A adus spectacolul pe podiumul de defilare. Thierry Mugler, care a murit la vârsta de 73 de ani, a creat ţinute extravagante pentru staruri precum David Bowie, George Michael, Cindy Crawford, Lady Gaga Rihanna sau Bella Hadid. Ba mai mult, a îmbrăcat-o şi pe Fosta Primă Doamnă a Franţei, Carla Bruni.

Născut la Strasbourg, Franţa, în 1948, Mugler a descoperit treptat lumea spectacolului şi a devenit dansator profesionist.

„Mi-a arătat că nu există limite”, spunea el despre cariera sa în dans. După ce şi-a lansat propriul butic în 1974, în Paris, Mugler s-a impus ca una dintre figurile de top în moda internaţională

“Ştiu ce înseamnă să fii singur… ştiu asta la un nivel profund”, a recunoscut regretatul artist în Vogue, în 2019. “Emoţional, am avut o relaţie foarte dificilă cu mama mea…”, a continuat pe acelaşi ton deprimant. “Nimic nu mi se potrivea”, a ţinut să adauge apoi în The Independent.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite